Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)
66-os feminista agykárosult!
Hol írta a kérdező, hogy ilyesmire vágyik? Hol küzdötted te fl magad? Semmivle nem indultál rosszabb esélyekkel, mint egy férfi.
69-es trampli!
Mi köze a kinézetnek a pénzhez? Lehet gazdag vagy, de hülye, mint a föld.
73
Mindkettő külsőseg! Nalam a csórósag a kizáró ok, nalad a duciság! Ugyanaz!
74!
Krvára nem ugyanaz. Nem külsőség a pénz. Tényleg annyi eszed van, mint egy döglött tyúknak. Ezért is lettél gold digger.
76
Na még egyszer.
Ismét megkérdezem, mert választ azt nem kaptam senkitől!
Ha en 5x ennyit keresek, HOGYAN fog működni a kapcsolat?????!!!!
Mert;
A: Vagy lemondok az eddigi életszínvonalamról...., mert ő nem tudná kifizetni a programok ráeső részét!
vagy
B, Neki is fizetem a koncertjegyet, színház, wellnes, vacsik, utazásokat, kirándulásokat. (Igen, a kirándulás sem ingyenes, a benzin is pénzbe kerül)
Valóban goldigger lennék attol, hogy 1, nem akarok lemondani arrol, amit kemény munkaval, tanulással elértem, 2, nem akarok eltartani egy pasit, mert 50 eves korara ennyit sikerült elérnie???
Komolyan goldogger vagyok ettől??????
Ha ez a goldogger jelentese, akkor tényleg az vagyok, vállalom!
Először is férjnél vagyok, és terhes vagyok, emiatt nem tudok aludni, (ez volt az elsővel is)....ezért ütöm agyon az időt kínomban.....
150 ezerből aligha tudja kifizetni!
Tényleg várom a választ!
Ja, és ha nem talaltam volna egzisztenciálisan IS!!! megfelelő férfit magam mellé, akkor inkább egyedül maradtam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!