Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha megismerkednél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 18:17
 71/94 anonim ***** válasza:
100%
69 te hány éves vagy, talán 6 max 10, vagy ha több is, ennyit tudtál idáig elérni lelki, érzelmi szinten. Anyagiakban biztos jobb vagy, már a 6 ik barby babádat veszed, és oviban te vagy a király. Minden Embernek van egy elképzelése, ízlése a parteréről, de ennek köze sincs az elváráshoz. van akinek a sovány van akinek a duci jön be, speciál én nem súlyra mérem a nőket,mint te a pasikat a pénztárcájuk alapján. És nem az nem feltétel kinek mi tetszik, külsőleg, vagy belsőleg, hisz vonzódni kell hozzá. Ja te a pénzéhez vonzódsz, nem értheted. Külsőleg engem nem zavar ha sovány, vagy épp duci, de az biztos egy lelkileg ilyen éretlen nő, mint te, nem nagyon érdekelne. Igen, én összejövök valakivel aki külsőleg, de főleg belsőleg, lelkileg vonz, erre építem. Te meg a pénzre, aztán ha nem lesz pénze, keresel másikat akinek van, és ez az értékes számodra.
2021. aug. 7. 17:41
 72/94 anonim ***** válasza:
100%

66-os feminista agykárosult!

Hol írta a kérdező, hogy ilyesmire vágyik? Hol küzdötted te fl magad? Semmivle nem indultál rosszabb esélyekkel, mint egy férfi.

2021. aug. 7. 18:27
 73/94 anonim ***** válasza:
100%

69-es trampli!

Mi köze a kinézetnek a pénzhez? Lehet gazdag vagy, de hülye, mint a föld.

2021. aug. 7. 18:30
 74/94 anonim ***** válasza:
19%

73

Mindkettő külsőseg! Nalam a csórósag a kizáró ok, nalad a duciság! Ugyanaz!

2021. aug. 7. 18:53
 75/94 A kérdező kommentje:
Nem baj ha sovány ha elég húsos a segge
2021. aug. 7. 19:02
 76/94 anonim ***** válasza:
68%

74!

Krvára nem ugyanaz. Nem külsőség a pénz. Tényleg annyi eszed van, mint egy döglött tyúknak. Ezért is lettél gold digger.

2021. aug. 7. 22:02
 77/94 anonim ***** válasza:
20%

76

Na még egyszer.

Ismét megkérdezem, mert választ azt nem kaptam senkitől!

Ha en 5x ennyit keresek, HOGYAN fog működni a kapcsolat?????!!!!

Mert;

A: Vagy lemondok az eddigi életszínvonalamról...., mert ő nem tudná kifizetni a programok ráeső részét!

vagy

B, Neki is fizetem a koncertjegyet, színház, wellnes, vacsik, utazásokat, kirándulásokat. (Igen, a kirándulás sem ingyenes, a benzin is pénzbe kerül)

Valóban goldigger lennék attol, hogy 1, nem akarok lemondani arrol, amit kemény munkaval, tanulással elértem, 2, nem akarok eltartani egy pasit, mert 50 eves korara ennyit sikerült elérnie???

Komolyan goldogger vagyok ettől??????

Ha ez a goldogger jelentese, akkor tényleg az vagyok, vállalom!

2021. aug. 7. 23:41
 78/94 anonim ***** válasza:
83%
De honnan a fszból veszed azt állandóan, hogy nem tudja magának kifizetni? Felesleges a kérdésed, mert amúgy sem jönnél össz egy ilyen emberrel. Gazdagabb csávó meg veled nem jönne össze. Ezért hisztizel itt ezen egész nap, mert nem kellesz senkinek, ami egyáltalán nem meglepő.
2021. aug. 7. 23:49
 79/94 anonim ***** válasza:
100%
77 esel nemhogy gazdagabb, de egy épelméjű férfi se jönne össze.És egyértelmű ha nem működne neki egy kapcsolat ahol a férfi kevesebbet keres, neki biztos nem ez tény. De egy normális, érett nőnek igen.
2021. aug. 7. 23:53
 80/94 anonim ***** válasza:
9%

Először is férjnél vagyok, és terhes vagyok, emiatt nem tudok aludni, (ez volt az elsővel is)....ezért ütöm agyon az időt kínomban.....

150 ezerből aligha tudja kifizetni!

Tényleg várom a választ!

Ja, és ha nem talaltam volna egzisztenciálisan IS!!! megfelelő férfit magam mellé, akkor inkább egyedül maradtam volna!

2021. aug. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!