Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)
47-es!
Miért, te mit tudsz? Odáig nem jutsz el agyilag, hogy lehetnek megtakarításai? Ha van egy saját lakása, akkor is van pofád azt kérdezni, hogy csak ennyit tud felmutatni?
Oda állnék elé és megmondanám, hogy bocsi de én egy aranyásó ribi vagyok és nekem vékony a buxád. Ennyi.
Lehet pénzes pasit is keresni, de akkor ne bántsa az egódat, hogy melletted van 2-3 fiatalabb bigéje is.
54-es! Ezzel arra célzol, hogy ha egy hasonló korú nő jól keres, akkor csak magánál jóval alacsonyabb jövedelmű férfiakkal lépjen kapcsolatba? Abból, ha egy férfinak pénze van, következne, hogy tartása és jelleme nincs? És mi következik abból, ha egy nőnek van pénze? És itt nem extrém gazdagságról beszélünk.
És komolyan kérdezem, a kérdezőtől is. Ha az adott 50-es férfinak nincsenek jelentősebb megtakarításai, ekkora fizetéssel tud és akar alkalmazkodni a jobban kereső nő életstílusához? (Ami azért ennyi idős korra általában eléggé kialakult, sőt, berögzült.) Mert visszafelé is érdekes a kérdés: mit tenne az 50 éves férfi, ha ennyi az összjövedelme, de az enyém nem. Mit szólna, hogy rendelem az ételt, hogy takarítónőm van, hogy rendszeresen utazom, hogy egy érdekesebb koncertre, kiállításra külföldre is elmegyek? Elvárná, hogy megváltoztassam az életem, és semmi költségeset ne tegyek, mert ő nem engedheti meg magának? Elvárná, hogy az ő részét is fizessem? Vagy hogyan lehetne ezt optimalizálni?
Vagy a kérdező nem abban gondolkodik, hogy nála lényegesen jobban kereső nővel kerül össze, inkább átlagos fizetésűekben?
Valóban aranyásó lenne valaki, aki nem akar csökkenteni a saját megszokott életszínvonalán, amelyet magának teremt meg vagy aki nem akar egy 50 éves, munkaképes férfira költeni?
több gond is van, ugy irsz utolso mindha minden nő gazdag lenne és mindne pasinak a főállás lenne az egyetlen jövedelme.
az fel se merul hogy szegény nő gazdag pasit keres s nem örül ha a pasi nem az?
55-ös!
”ekkora fizetéssel tud és akar alkalmazkodni a jobban kereső nő életstílusához?”
Akinek sok pénze van, annak feltétlenül rongyrázó életszínvonalat kell élnie? Az 50-es pasi valószínűleg nem nála jóval tehetősebb nőt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!