Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha megismerkednél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 18:17
 11/94 anonim ***** válasza:
45%
Engem nem erdekelne a penze, viszont a belsoje igen. Ebben ugy erzem atlagon felulinek kene lennie. Pl. Szeresse az operat, szinhazat. Ha nincs is penze a neten, tvben fent van, nezhetnenk egyutt. Olvasottnak kene lenni, jarjon konyvtarba, emelett sportoljon is, az ingyen van. Nem gyurasra gondoltam, fekvotamasz, kis futas stb. Ossza be okosan a penzt, ne jarjon szakadt kinyult ruhaba. Par 4-5 ezres ing a h and m- bol megfizetheto. Legyen kedves, segitokesz, a gyerekek szeressek. A gyerekek a legjobb mutatoi annak hogy valaki empatikus, turelmes, bolcs es szetetetteljes. Ha nem szereti a gyerekeket, nem tud veluk banni es a gyerekek se szeretik ot, akkor biztos nem kene.
2021. aug. 4. 20:24
 12/94 anonim ***** válasza:
36%

10-es!

Lehet csak lejjebb kéne venni az igényeidből meg az arcodból.

”És én sem kezdenék olyan emberrel, akinek többszöröse a fizetése az enyémnek. ”

Dehogynem.

2021. aug. 4. 21:14
 13/94 anonim ***** válasza:
79%
Te miről beszélsz utolsó? Teljesen normális a 10-es, én sem kezdenék sokkal csóróbbal, de sokkal gazdagabbal sem.
2021. aug. 4. 21:17
 14/94 anonim ***** válasza:
39%

9

Én keresek 5x ennyit te hugyagyu barom!

Es egy wellnes hetvege 30-40 minimum. Nem hinnem , hogy 150 ből tudná fizetni a részét.

2021. aug. 4. 21:22
 15/94 anonim ***** válasza:
70%
Dehogynem kezdenél. Tehát már az első randin kifaggatod az embert az anyagi helyzetéről?
2021. aug. 4. 21:23
 16/94 A kérdező kommentje:
És ha akkor se akarna wellness hétvégére menni ha van rá pénze?
2021. aug. 4. 21:32
 17/94 anonim ***** válasza:
82%

Normális emberek kb azonos anyagi helyzetben lévő partnert keresnek maguk mellé. Azt már randi előtt is lehet tudni, hogy kinek mi a foglalkozása, milyen

környezetben él.

2021. aug. 4. 21:32
 18/94 anonim ***** válasza:
79%

16

Akkor nem illünk ossze. Én szeretek wellnesezni, egzotikus helyekre utazni, szeretem a jó programokat, vásarolni stb.

2021. aug. 4. 21:40
 19/94 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 12-es! Az igényeimet én finanszírozom.

Imádom, mikor olyan ember fröcsög, aki a saját ostoba tévhitekkel teli fejébe van bezárva, és olyan szarevő, hogy másról is azt feltételezi. Nem irigyellek.

2021. aug. 4. 21:52
 20/94 anonim ***** válasza:
31%

18-as!

Vagyis két kézzel szereted szórni a pénzt.

2021. aug. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!