Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)
10-es!
Lehet csak lejjebb kéne venni az igényeidből meg az arcodból.
”És én sem kezdenék olyan emberrel, akinek többszöröse a fizetése az enyémnek. ”
Dehogynem.
9
Én keresek 5x ennyit te hugyagyu barom!
Es egy wellnes hetvege 30-40 minimum. Nem hinnem , hogy 150 ből tudná fizetni a részét.
Normális emberek kb azonos anyagi helyzetben lévő partnert keresnek maguk mellé. Azt már randi előtt is lehet tudni, hogy kinek mi a foglalkozása, milyen
környezetben él.
16
Akkor nem illünk ossze. Én szeretek wellnesezni, egzotikus helyekre utazni, szeretem a jó programokat, vásarolni stb.
Kedves 12-es! Az igényeimet én finanszírozom.
Imádom, mikor olyan ember fröcsög, aki a saját ostoba tévhitekkel teli fejébe van bezárva, és olyan szarevő, hogy másról is azt feltételezi. Nem irigyellek.
18-as!
Vagyis két kézzel szereted szórni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!