Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha megismerkednél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha megismerkednél egy 50 éves pasival és kiderülne hogy csak havi 150 ezret keres? (Nettó)

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 18:17
 61/94 anonim ***** válasza:
66%
Ez nagyon jó kérdés, mert megmutatja milyen anyagias a világ, és javarészt tényleg a nőknek nagyon fontos a pénz. 50 éves , és nem tud felmutatni semmit, én többet keresek. ha öreg legalább gazdag legyen, ilyen, és ehhez hasonló hozzászólások. Egy ember akkor tud felmutatni csak valamit, ha gazdag,? ha jól keres, a pénz az anyagi dolgok, az a valami? Ezek a nők, ha szeretnek nem a férfit a másik embert szeretik, hanem a pénzét, hogy tudnak menni nyaralni, utazni, szórakozni. Azt szeretik ami mulandó, és értéktelen.Aztán ha már nem keres annyit, akkor nem szeretik, vagyis nem is szerették. Milyen Emberi, lelki érték ez aki így él, és gondolkodik, szerintem, ha valaki így gondolkodik, lehet pénze, értéktelen, azt mondom rá, nem tud felmutatni valódi értéket, csak anyagi javakat. Engem sose érdekelt, hogy egy nő menyit keres, van e háza vagyona. Ez mind értéktelen, az igazi érték örök, és nem mulandó.
2021. aug. 6. 21:10
 62/94 anonim ***** válasza:
100%

61-es!

Igazad van. Ezek gold digger. értéktelen gcik.

2021. aug. 6. 21:21
 63/94 A kérdező kommentje:
De legalább őszinték. Van ennél is lejjebb amikor a nő az hajtogatja hogy a pénz nem fontos. Természetesen akkor amikor a pasi dolgozik valamiben mellé kéne állni, majd kiderül hogy hasonló mint az itteniek csak éppen azt akarják hogy a pasi már előtte megkeresse a pénzt amit lenyúlhatnak.
2021. aug. 7. 04:33
 64/94 anonim ***** válasza:
82%

61

Baromira kiforgattátok azt, amit mi "goldiggerek" leirtunk!

Nem kell, hogy eltartsanak, de amikor én 500 felett keresek, a pasim meg 150 körül, az nem fog működni, pont, hogy akkor ő lesz a goldogger!

De ha ezért goldigger vagyok, büszkén vállalom! Nem azért tanultam évekig szorgalmasan, hogy alacsony szonvonalon éljek!

2021. aug. 7. 05:34
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
64 nincs azzal baj ha te olyat keresel aki legalább annyit keres mint te, éljetek jól. De az a kapcsolat feltételre, ráadásól anyagira épül, innentől kezdve értéktelen,nekem úgy mint neked egy 50 es aki nem tud jelentős anyagi értékeket felmutatni.és mért indulsz ki abból, hogy mindenkit a pénz motivál, azt az 50 es pasit, lehet épp annyira hidegen hagyja a pénzed mint engem.
2021. aug. 7. 08:08
 66/94 anonim ***** válasza:
33%

Summa summárum a kérdezővel nem az a fő probléma, hogy 150et keres, hanem az, hogy egy megkeseredett fsz, aki megkövezné azt a nőt aki nem vinné a hátán.

Hát nem. Nem azért tanultunk, verekedtük fel magunkat a ranglétrán rosszabb esélyekkel indulva mint a férfiak, nem azért van főállásunk, mellékállásunk robotolunk akár gyerek mellett is, hogy egy ilyen motiválatlan pöts igényeinek megfeleljünk.

2021. aug. 7. 10:49
 67/94 anonim ***** válasza:
53%
Tudjátok, nem mindegy, hogy az ember olyan mellett él, aki mellett kivirágzik, vagy olyan mellett, aki egy besavanyodott, házsártos öreg p... cs. Ehhez semmi köze a pénzhez. Egyszerűen egy fiatal, szép, tehetséges nőnek nem erre van szüksége. Én is nem régen jöttem rá erre. Szerencse, hogy akit egyszer nagyon szerettem, az ellökött magától. Csak én is megöregedtem volna mellette,elpazaroltam volna a fiatalságomat. Nem is azért, mert egy strandra nem tudott volna elvinni. Hanem mert nem is akart.
2021. aug. 7. 11:26
 68/94 A kérdező kommentje:
Érdekes a 66os nem veszi észre hogy ő kövez másokat ráadásul azért mert nincs elég penze
2021. aug. 7. 12:44
 69/94 anonim ***** válasza:
91%

65

Nincs azzal baj ha te olyat keresel aki legalább annyit keres mint te, éljetek jól. De az a kapcsolat feltételre, ráadásól anyagira épül,"

- Hogyne! Te talán nem feltételek mellett jössz össze valakivel?

Gondolom, egy duci Nő nem jo! Jaaaaaa. Felszines vagy, és feltételekre épül a kapcsolatod!

2021. aug. 7. 16:50
 70/94 A kérdező kommentje:
"Gondolom, egy duci Nő nem jo!" Csak magadból indulsz ki megint.
2021. aug. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!