Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnéd ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal, akivel nem igazán akarok folytatást. A barátkozás/beszélgetés nincs ellenemre, de többet nem szeretnék vele. Ha chat-en flörtölni próbál, akkor az egy egyértelmű jel, ha én ezt nem viszonozom? Vagy inkább beszéljek vele erről egyenesen?2021. aug. 2. 21:10
2/7 anonim 

válasza:

Ne szórakozz, felesleges mindkettőtök idejét húzni.
3/7 anonim 

válasza:

Legyél TELJESEN őszinte.
Ha normális a csaj, értékelni fogja.
Mondd el hogy mint nő nem érdekled (csak talán szebben), te komolyat vele nem akaraz de szívesen barátkozol vele. Ennyi.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű ez. Ilyenkor kicsit átérzem a nők helyzetét :D
2021. aug. 2. 21:43
5/7 anonim 

válasza:

Nőként mondom, legyél vele egyenes, közöld vele, hogy nagyon szimpatikus és szereted a társaságát, csak nincs meg az a szikra.
Baromi szívás, ha félreért téged, szerintem ne hagyd, hogy beleélje magát.
6/7 anonim 

válasza:

Ebben a cipőben vagyok én is. A nőnek szimpi vagyok ő nekem semleges. Elmondom neki a kövi találkozón, hogy ennyi volt.:(
7/7 anonim 

válasza:

En azon kevesek egyike vagyok, akinek a ghostingolas jon be a legjobban. Faj is es agyalok is, de valojaban nem erzem megsem azt a pofanvero kudarcot, hogy nem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!