Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene kezelnek a helyzetet?
Van egy munkatársam, akivel úgy érzem, h kölcsönösen kedveljük egymást és teszünk is egymásnak. Én 29 éves vagyok, én vagyok a férfi. A nő viszont 39. Nekem ez túl nagy különbség, de így is vágyom rá. A nő egyébként nem néz ki 39-nek talán még 29-nek sem. Mikor megtudtam nagyon megdöbbentett a kora.
Vágyom rá, viszont tudom, h nagy a korkülönbség, emiatt nem lenne jó együtt.
Ti mit tennének a helyemben? Mit lehetne tenni ezzel a szituval? Mindketten rég szinglik vagyunk.
Miért is zavar a kora?? Nem egy öregasszonyról van szó, nem óriási a korkülönbség.
Fejtsd ki kérlek.
Nem, tényleg nem egy vén asszony. Nagyon fiatalos nem csak külsőleg, de belsőleg is. Épp olyan, mint én. Engem sem mondaná senki 29-nek. Ami a gond, h ágyban sem állok ott. Szeretnék gyerekeket, de majd csak házasság után. Házasság előtt ám pár évnek el kellene telnie, hogy megismerjük egymást. Tehát lenne 42-43 éves, mikor szülnie kellene. Az pedig már közül sem ideális.
Már régóta szingli vagyok, azért mert keresem az ideális személyt, aki mindenben megfelel nekem és én is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!