Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta ilyen fontos az igényesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen fontos az igényesség?

Figyelt kérdés

Miért akkora baj, ha valaki kicsit igénytelen?

Mai világban mindenki sznob lett?

32F

2021. júl. 31. 12:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Van benne valami én is hasonlóan látom.

2021. júl. 31. 13:12
 22/38 anonim ***** válasza:
32%
A baratnőm is tök igénytelen, mivel nincs kifestve a körme, nincs befestve a haja, nem fulladna bele a dunába a sok ékszertől meg piercingtől, nincs rajta 3 centi vakolat. Szóval nem ad magára. Ja hogy nincs elhízva? Hát az csak genetika. ;)
2021. júl. 31. 13:13
 23/38 anonim ***** válasza:
90%

Azert utolso elotti, ne vegyuk mar egy kalap ala a Pizza kingben valo etkezest a furdes mellozesevel.

Krva undorito ha valaki koszos, szakadt, budos

Es egyaltalan nem vagyok sznob, inkabb proli 😆

Exem epitoiparban dolgozott, segedmunkas volt, volt h ejszakara mentek, reggel 7re ert haza. De meg akkor is az elso dolga volt furdeni.

Volt regen egy baratnom, olyan szegenyek voltak nem volt furdoszobajuk, lavorba furodtek. Soha az eletbe nem lattam ot zsiros hajjal, koszos korommel, szakadt ruhaban. Aki akar az tud tisztalkodni, minden mas pedig csak kifogas. Nagyon taszito es undorito lehetsz.

2021. júl. 31. 13:15
 24/38 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki arra nem tud figyelni, hogy tiszták legyenek a körmei, rendszeresen lefürödjön és igényesen jelenjen meg, hogy tudna ennél sokkal nagyobb és fontosabb dolgokra figyelni? Egy ilyen embert még szexuálisan se lehet megkívánni, mert egyszerűen taszító.
2021. júl. 31. 13:19
 25/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem akarlak idegesíteni, de a prostik rögtön kikötik, hogy csak igényeseket fogadnak. Kinyitja az ajtót és sárga fogakkal, saras cipővel rámosolyogsz, becsapja az ajtót előtted. Azért nem merik tovább vinni a dolgot, mert büdös lehet a segged vagy a péniszed havonta mosod, pl.
2021. júl. 31. 14:03
 26/38 A kérdező kommentje:

Amúgy ez nem ellentmondásos, járhat egy igényes ember prostituálthoz?

Gondolom megvan az igénytelen ember prostituáltja is az útszélén, vagy ott is körömvizsgálattal kezdődik egy menet a bokrok között?

2021. júl. 31. 14:08
 27/38 anonim ***** válasza:
75%
26 Mit nem fogsz fel? Igénytelen az igénytelenhez. Az útszélinek nyilván kisebbek az igényei,a lakásos meg elküld a francba.
2021. júl. 31. 14:10
 28/38 A kérdező kommentje:
Mi az igénytelenség legnagyobb fokmérője, ami alapján párt választhatnék?
2021. júl. 31. 14:16
 29/38 anonim ***** válasza:
84%
Aki szóbaáll veled,az már biztos elég igénytelen. Próbálgassad. A feltűnően csinos,jól öltözött,jóillatú,tiszta embereket kerüld ki.
2021. júl. 31. 14:19
 30/38 anonim ***** válasza:
42%

#23 ok,azt hiszem most lemaradtam valamiről. Pontosan mi alapján jutottál arra a következtetésre hogy akár én, akár a kérdezőre igaz az hogy nem fürdünk rendszeresen. Én ki sem tértem rá, a kérdező meg naponta 2-szer mosakszik.

Vagy kifejezetten arra célzol hogy aki igényes az nem csak zuhanyzik hanem fürdik?

Vagy esetleg ha valakivel nem értesz egyet az nem fürdik/zuhanyzik, és emiatt taszító és undorító?

A szakadt ruhán szakadtam. Bocs a szóviccért de azért az tényleg vicces hogy aki szakadtan/kopottan veszi a ruháját az menő és divatos, akinek pedig a használattól van elkopva a ruhája az igénytelen.

Koszos ruháról szintén nem esett szó. A kérdező is csak annyit írt, hogy nem öltözik át külön ha elmegy a boltba/bankba.

Szóval várom a válaszod, mert marha kíváncsi lettem hogy honnan veszed hogy nem fürdök. Titkos kamera van a fürdőszobánkban vagy mi a szösz?

2021. júl. 31. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!