Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ilyen fontos az igényesség?
Miért akkora baj, ha valaki kicsit igénytelen?
Mai világban mindenki sznob lett?
32F
Van benne valami én is hasonlóan látom.
Azert utolso elotti, ne vegyuk mar egy kalap ala a Pizza kingben valo etkezest a furdes mellozesevel.
Krva undorito ha valaki koszos, szakadt, budos
Es egyaltalan nem vagyok sznob, inkabb proli 😆
Exem epitoiparban dolgozott, segedmunkas volt, volt h ejszakara mentek, reggel 7re ert haza. De meg akkor is az elso dolga volt furdeni.
Volt regen egy baratnom, olyan szegenyek voltak nem volt furdoszobajuk, lavorba furodtek. Soha az eletbe nem lattam ot zsiros hajjal, koszos korommel, szakadt ruhaban. Aki akar az tud tisztalkodni, minden mas pedig csak kifogas. Nagyon taszito es undorito lehetsz.
Amúgy ez nem ellentmondásos, járhat egy igényes ember prostituálthoz?
Gondolom megvan az igénytelen ember prostituáltja is az útszélén, vagy ott is körömvizsgálattal kezdődik egy menet a bokrok között?
#23 ok,azt hiszem most lemaradtam valamiről. Pontosan mi alapján jutottál arra a következtetésre hogy akár én, akár a kérdezőre igaz az hogy nem fürdünk rendszeresen. Én ki sem tértem rá, a kérdező meg naponta 2-szer mosakszik.
Vagy kifejezetten arra célzol hogy aki igényes az nem csak zuhanyzik hanem fürdik?
Vagy esetleg ha valakivel nem értesz egyet az nem fürdik/zuhanyzik, és emiatt taszító és undorító?
A szakadt ruhán szakadtam. Bocs a szóviccért de azért az tényleg vicces hogy aki szakadtan/kopottan veszi a ruháját az menő és divatos, akinek pedig a használattól van elkopva a ruhája az igénytelen.
Koszos ruháról szintén nem esett szó. A kérdező is csak annyit írt, hogy nem öltözik át külön ha elmegy a boltba/bankba.
Szóval várom a válaszod, mert marha kíváncsi lettem hogy honnan veszed hogy nem fürdök. Titkos kamera van a fürdőszobánkban vagy mi a szösz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!