Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta ilyen fontos az igényesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen fontos az igényesség?

Figyelt kérdés

Miért akkora baj, ha valaki kicsit igénytelen?

Mai világban mindenki sznob lett?

32F

2021. júl. 31. 12:36
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Mit tegyek vele?

Egész nap azt csekkoljam, hogy minden rendben van-e a külsőmmel?

Nem stresszelem magam ezeken.

2021. júl. 31. 12:48
 12/38 A kérdező kommentje:

"mikor hazaérsz csak tisztálkodsz,átöltözöl és nem retkesen mész boltba,bankba,stb"

Miért tenném, nem mindegy nekik?

Nem vagyok bankár és nem nézik a körmömet úgyse.

Este és reggel tisztálkodok, amit napközben összeszedek kosz az marad. Kivéve a nagyon durva extrém koszokat, ha sáros leszek vagy valami azt lemosom.

2021. júl. 31. 12:51
 13/38 anonim ***** válasza:
90%

En is jarok neha kicsit koszos cuccokban, amikor este 10-kor megyek haza a melobol es nem volt kedvem atoltozni azert, hogy menjek x megallot a villamossal. Olyankor siman hazamegyek a melos cuccaimban neha, de az esetek 80%-ban olyankor is atoltozom.

De azert ruhakat mosni a mai vilagban eleg egyszeru, a modern mosogepekkel plane, multkor kb 5 darab ruhat akartam gyorsan kimosni, negyed oras program, ebben a melegben meg is szarad masnapra. Ugyhogy mas kifogast nem nagyon talalok, a melobol hazamenetelen kivul, miert jarna valaki koszos ruhakban.

Ez a koszos korom meg elismerem, valami ferfibetegseg lehet, mert mar tobb ferfi is panaszkodott, hogy nem tudja normalisan kitisztitani, mig nekem eleg kb kezet mosnom, de este zuhanynal a minimalis maradek kosz is eltunik. Erre csak annyit tudok mondani, hogy akkor alaposabban kell tisztitani, vegyetek koromkefet, vagy ami bevalik.

2021. júl. 31. 12:51
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
12 Miért tennéd? Na itt van a kutyus elásva. Ezért mondom,hogy keress magadnak igénytelen embert. Te miért az igényesek társaságát keresed? Nyilván egy szintén igénytelen nem fog megszólni.
2021. júl. 31. 12:52
 15/38 A kérdező kommentje:

Merre vannak az igénytelenek?

Mert akiken én is meglátom azok már extrém módon igénytelenek.

2021. júl. 31. 12:54
 16/38 anonim ***** válasza:
93%
13 Apám is fizikai munkát végzett mindig,de már a munkahelyén kisikálta a körmeit,kezeit megmosta rendesen. A többit meg otthon. Őt például zavarja,ha olajos,retkes kézzel mászkàl. Pedig más szempontból meg elég tróger,de ebből még ő sem ad lejjebb.
2021. júl. 31. 12:55
 17/38 A kérdező kommentje:

Lessem a lányok körmeit?

Akiknek kicsit is koszos azt hívjam randira?

Szerintem egy férfi esetén nem olyan fontosak ezek a dolgok.

Aki férfiként sokat ad magára és a nők szemében is igényes, az szerintem jó eséllyel homár.

2021. júl. 31. 12:57
 18/38 A kérdező kommentje:

Az erős olajos szennyeződéseket én is eltávolítom.

2021. júl. 31. 12:59
 19/38 anonim ***** válasza:
36%

Itt nyilván mindenki azzal jön hogy ő az igényesség mintaképe, aztán majd nézd meg mit hagynak maguk után a közvécékben, plusz az itteniek jelentős része saját bevallása szerint nem használ wc papírt minden alkalommal. Azt fel sem merem vetni hogy vajon milyen arányban, dohányoznak, mert az aztán rohadt igényes ha folyamatosan bűzlik a kezük, a ruhájuk, meg úgy mindenük. Gondolom az igényesség az étkezésre sem terjed ki, szóval nyilván megeszik a mekdonáldszos fost, meg a pizza kinges pizzát. És akkor lehetne sorolni. De ez igazából mit sem számít, mert amíg neked napközben összekoszolódik a körmöd meg a ruhád, addig kuss a neved és keress valami hajléktalant, mert vele illetek össze.

Na mindegy, én is inkább maradok "igénytelen".

2021. júl. 31. 13:07
 20/38 anonim ***** válasza:
81%
Az utcán is nyilván azért nincs mindenfelé eldobálva a szemét, mert mindenki igényesen a kukába dobja. :)
2021. júl. 31. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!