Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltaarcúu kérdése:

Kánya Kata társ?

Figyelt kérdés
Volt már valaki ennél a társkereső irodánál?Véleményekre vagyok kíváncsi!

2021. júl. 29. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Erre kíváncsi vagyok.

(A Fapofájú )

2021. júl. 30. 00:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, voltam ott 2007-ben egyszer. Elbeszélgetett velem K. K. (bár erre nem kértem), hogy felmérje ki illene hozzám. (?) Csak porhintés volt az egész (hogy azt érezzem, kapok valamit a pénzemért), mert a végén azt javasolta, keressek az idősebb korosztályból. (Akkor 41 éves voltam.) Ha egy idős férfi megfelelt volna nekem, ahhoz nem lett volna szükségem társkereső iroda segítségére. Csak a 40-50 éves korosztály mappáját nézhettem meg (az annál idősebbek persze nem érdekeltek). Nagyon megdöbbentett, hogy a 30-40 évesek mappáját nem láthattam. Félreértés ne essék, nem 30 évest kerestem, de nem értem, miért ne nézhettem volna meg a 38-40 év közöttieket. Ki kellett töltenem egy adatlapot, és kellett vinnem egy egész alakos friss fényképet magamról. A társkeresők "összehozása" úgy ment, hogy ha egy szintén regisztrált tagnak tetszett a fényképed és az adatlapod, megadták neki a telefonszámodat és felhívhatott. Tehát az illetőről semmit nem tudtál, amikor felhívott. Engem egyszer hívott egy férfi, roppant buta stílusban, hangja alapján is idős volt. Nem is köszönt, be sem mutatkozott, csak hallózott, én persze "vissza hallóztam", hátha észreveszi magát, de csak a nevemet mondogatta, illetve kérdezte, hogy én vagyok-e. (Kusturicai jelenet volt.) Utána felhívtam az irodát és megkértem őket, hogy ilyen férfinak ne adják ki a telefonszámomat. (Nem hiszem, hogy a K. K.-val folytatott beszélgetés eredménye az lett volna, hogy modortalan, ostoba férfi illik hozzám. :( ) A tiltás miatt rákérdeztek, hogy akkor szüneteltetem-e a tagságomat. Kvázi kutyaszorítóba kerültem, hiszen nem vállaltak garanciát arra, hogy "bugrisoknak" nem adják ki a telefonszámomat. Így hát azt mondtam, igen, szüneteltetem a tagságomat. Ez azt jelentette, hogy senkinek nem adják meg a telefonszámomat. A tagság nincs határidőhöz kötve. Nekem is kiadták volna a társkereső férfiak telefonszámát, de nekem csak egy férfi tetszett, de ő is szüneteltette a keresését. (Vajon miért? :)) Már akkoriban is nagyon kevés férfi tag volt abban a korosztályban (a férfiak sokkal nehezebben veszik rá magukat, hogy társkereső irodába menjenek). Az a tippem, hogy most még kevesebben vannak. A társkeresők albumát nem nézheted meg a díj befizetése előtt. Vagyis harmincezer forintos zsákbamacska. Feltehetően azóta emelkedett a díj. Remélem, az iroda működési elvein azóta változtattak, hangsúlyozom, ez 14 évvel ezelőtt volt.
2022. jan. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!