Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkereső oldal vált be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkereső oldal vált be?

Figyelt kérdés
Köszi! :)

2021. júl. 13. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori kérdések 😅
2021. júl. 13. 00:44
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tinder
2021. júl. 13. 01:02
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ mit keresel... azok az oldalak a legjobbak ahol minél több felhasználó van, több ember = nagyobb esély, hogy olyanba futsz bele akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Ettől még a net nem csodaszer, a való életben is tudni kell "csajozni" (legalább egy minimális szinten), mert bármit is beszélsz meg a neten az élő randin kell majd magad "elővezetni" hogy meglegyen a szimpátia.
2021. júl. 13. 02:09
 4/10 anonim ***** válasza:
3# Szerinted férfi a kérdező?
2021. júl. 13. 07:00
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Egyik sem. Feladtam , a tinder volt az utolsó próbálkozásom. kiderült, hogy sajnos olyan fejem van ami senkinek sem tetszik és sajnos se más frizura se semmi nem tudna változtatni rajta max plasztikai sebész.
2021. júl. 13. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Én egyik társkeresőn sem találtam társat, de ha azt kérdezed, hogy hol vannak a legnagyobb arányban normális társkeresők, akik valóban komolyan ismerkedni szeretnének és valódi társra vágynak, akkor a Randivonalat tudom leginkább ajánlani. Ugyanakkor még ezen a fizetős társkeresőn is bele fogsz botlani lehetetlen esetekbe, azaz:

1. olyanokba, akik csak mások idejét vesztegetve felelőtlenül szórakoznak;

2. olyaokba, akik csak arra használják a társkeresőt, hogy az egójukat felnagyítsák és másokat megalázzanak;

3. olyanokba, akik valójában csak kalandra vagy szexre vágynak, nem társra;

4. olyanokba, akik nem függetlenek, de annak vallják magukat;

5. olyanokba, akik a tökéletes társat keresik, ezért senki nem felel meg nekik;

6. olyanokba, akik letagadják az életkorukat, testsúlyukat vagy a gyerekeiket;

7. olyanokba, akik maguk sem tudják mit akarnak, ezért rendszeresen ellentmondanak önmaguknak és mindig visszakoznak.

Sajnos manapság bámilyen társkeresőt használsz, nem tudod ezeket az embereket előzetesen kiszűrni. A tapasztalatom az, hogy a Randivonalon nagyjából három felhasználóból kettőről az derül ki, hogy a fenti 7 kategória egyikébe sorolható. Ezenkívül természetesen fel kell készülnöd arra is, hogy akiknek írsz, a háromnegyedük eleve nem válaszol. Szóval sok-sok idő és türelem kell.

2021. júl. 13. 07:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Randivonal!

5 rokon,barát,ismerős házasodott onnan eddig!

2021. júl. 13. 07:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Badoo, bármilyen ocsmány helynek is tűnik elsőre. Nagyon durván kell szelektálni, de nekem sikerült. 5 éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.
2021. júl. 13. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Badoo

Alakult onnan jó pár kapcsolatom

2021. júl. 13. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Volánbusz
2021. júl. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!