Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső oldal vált be?
Én egyik társkeresőn sem találtam társat, de ha azt kérdezed, hogy hol vannak a legnagyobb arányban normális társkeresők, akik valóban komolyan ismerkedni szeretnének és valódi társra vágynak, akkor a Randivonalat tudom leginkább ajánlani. Ugyanakkor még ezen a fizetős társkeresőn is bele fogsz botlani lehetetlen esetekbe, azaz:
1. olyanokba, akik csak mások idejét vesztegetve felelőtlenül szórakoznak;
2. olyaokba, akik csak arra használják a társkeresőt, hogy az egójukat felnagyítsák és másokat megalázzanak;
3. olyanokba, akik valójában csak kalandra vagy szexre vágynak, nem társra;
4. olyanokba, akik nem függetlenek, de annak vallják magukat;
5. olyanokba, akik a tökéletes társat keresik, ezért senki nem felel meg nekik;
6. olyanokba, akik letagadják az életkorukat, testsúlyukat vagy a gyerekeiket;
7. olyanokba, akik maguk sem tudják mit akarnak, ezért rendszeresen ellentmondanak önmaguknak és mindig visszakoznak.
Sajnos manapság bámilyen társkeresőt használsz, nem tudod ezeket az embereket előzetesen kiszűrni. A tapasztalatom az, hogy a Randivonalon nagyjából három felhasználóból kettőről az derül ki, hogy a fenti 7 kategória egyikébe sorolható. Ezenkívül természetesen fel kell készülnöd arra is, hogy akiknek írsz, a háromnegyedük eleve nem válaszol. Szóval sok-sok idő és türelem kell.
Randivonal!
5 rokon,barát,ismerős házasodott onnan eddig!
Badoo
Alakult onnan jó pár kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!