Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit én rontottam el ?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk pár napja egy sráccal de mostanában nagyon röviden válaszol. Meg korábban írta hogy jó reggelt meg jó éjt. Most meg semmi. Tegnap is egésznap annyit kérdezett pihensz ? Valamit elronthattam ? Pedig semmi rosszat nem mondtam neki. Érdeklődtem a hogyan léte felől, szépen, választékosan beszéltem vele de így is bunkóskodik.

2021. júl. 29. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy jártam én is a napokban. Találkoztatok már?
2021. júl. 29. 09:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor csinálok ilyet, ha úgy érzem mindent megteszek, de semmi lelkesedést nem látok a másik oldalról és már kezdem hülyén érezni magam.

(Bár a te esetedben elvileg nem ez a helyzet)

2021. júl. 29. 09:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Még nem de ha ez így megy tovább semmi kedvem se lesz még írni se neki. Találkozni meg végképp nem lesz.
2021. júl. 29. 09:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ez a helyzet. Én igyekszem kérdezni hogy milyen a munka ? Hogy van ? De ha egyszer kérdezek valamit és 3 óra múlva ír vissza akkor is csak 2 mondatot akkor mit erőlködjek ?
2021. júl. 29. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Jött más , vagy lehet kiábrándult valamiben, ahogyan a másik nagyon hasonló kerdèsben írtam , lehet vele kellene megbeszèlned , mert mi is csak reszletinformàciok alapján találgatunk
2021. júl. 29. 09:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Én próbáltam de az volt a válasza hogy fáradt 😅 na most erre mit mondjak ?
2021. júl. 29. 09:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mással ír szerintem, téged talonban tart, ha az nem jönne össze.
2021. júl. 29. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint valószínű, hogy más jobban érdekli, de téged sem akar kioffolni arra az esetre, ha az A-terv nem jön be.
2021. júl. 29. 10:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát én ebben nem veszek részt. Nem vagyok játékszer. Menjen az ilyen a francba 😅
2021. júl. 29. 10:08
 10/14 anonim ***** válasza:
34%

"3 óra múlva ír vissza akkor is csak 2 mondatot akkor mit erőlködjek "

Lehet én élek fura világban, de ha a korábbi partnereim ezen kiakadtak volna, akkor egy randim se lett volna idén. Alapvetően 3 óra válaszidő abszolút nem tekinthető soknak a mai világban szerintem. Felnőtt emberek dolgoznak, tanulnak, boltba járnak, a lakást tartják rendben, nincs mindig idő egyből írni.

Másrészt én például olyan vagyok, hogy egy "mi újság" kérdésre nem tudok kisregényt írni, mert chat-en nem jön át mennyire is érdeklődő valójában a másik. Szóval szerintem egy kicsit túlreagálod

2021. júl. 29. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!