Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontottam el az életemet ha ennyire semmi sikerem nincs a lányoknál?
Figyelt kérdés
Tinikorom óta szeretnék, de már közel vagyok a 25 höz és sosem volt barátnőm. Mit rontottam el ennyire hogy itt tartok. Nekem mindig olyan bonyolultnak tűntek a lányok.2021. máj. 24. 16:34
1/12 anonim válasza:
Hát ennyiből nemtudunk ám segiteni. Hogyan ismerkedsz?
2/12 anonim válasza:
Nem jársz kondiba, ha járnál maguktól is nyomulnanak rád. Persze nem mind de lennének átlagos hölgyek akik igen. Ezt már annyi kérdéshez leírtam amúgy. Lehet hogy ronda vagy de ha sportos az kva sokat segít.
3/12 anonim válasza:
Szociális készségek hiányoznak, hogy tudd mikor kell megszólalni, hogyan kell megszólalni, és mikor kell csendben lenni, észre venni a jeleket, stb..
4/12 anonim válasza:
Ennyiből nem fogjuk tudni. Hogy próbáltál ismerkedni? Meddig jutottál?
5/12 anonim válasza:
Nem bonyolultak. A nők 80%-át a férfiak felső 20%-a dugja, még úgy is, hogy kapcsolatban élnek a nők, meg a férfiak is. Marad 20%-nyi viszonylag normál kapcsolatban élő nő, akik közül 15% is ezekről a felső 20%-ba eső férfiakról álmodozik, végső 5% pedig nagyon defektes, elhízott, igénytelen koca. Egyszerű matek.
7/12 anonim válasza:
Még mindig nem értem sport nélkül mitől lennétek vonzók. Bármit képesek vagytok kitalálni csak nehogy már edzeni kelljen vicc. Egy nőnek más ha nem sportol akkor is lesznek kanok akiknek kell. De egy férfi sport nélkül hogy néz ki? Sajnos ez van kegyetlen világ. Ha nem fogadjatok ezt el akkor sajnos szűzen fogtok koporsóba kerülni.
8/12 anonim válasza:
Héj kérdező!! Miért ebbe a csoportba írod a nyomorodat?? Itt szexualitásról beszélünk, amiben neked sose volt részed!
Senki nem kíváncsi a kibas....tt nyomorodra!
9/12 anonim válasza:
Ez csak szöveg, hogy a sportos test a fontos a nőknek. Persze biztos plusz pont, de ez csak sokadik dolog a fontossági sorrendben. Évek óta rendszeresen edzek, és elég jó fizikumot elértem, még is ugyanolyan sikertelen vagyok a nőknél mint előtte.
Szerintem nagyrészt a legfontosabb ismerkedésnél, hogy jó dumád legyen, minden más kevésbé fontos.
10/12 anonim válasza:
9. Ezt nagyon nehezen hiszem el. Megnézném én azt a sportos testet. Valahogy nem akarom elhinni. Vagy ha igaz akkor valamit nagyon elbszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!