Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért ilyen nehéz elélvezniük?
A fiúknak meg miért ilyen könnyű. Miért nem egyforma mindkét nemnél?
Tudom hogy szaporodás szempontjából nem lényeges az hogy elélvezzen a nő.
Leírtad a választ.
Evoluciósan a női orgazmusnak semmi jelentősége kb.
Az evolúciós érveket szerintem el lehet vetni, bár tetszik a teória, miszerint ha nem kapja meg, jobban fogja kívánni a szexet. Manapság sokan foglalkoznak ezzel, és ha csak a mechanikáját megnézzük a női orgazmusnak, egy befelé hullámzó mozgás történik, ami segíti a hímivarsejteket a mozgásban. Emellett az ovulációra gyakorolt serkentő hatásáról is egyre többen számolnak be. Ha azt nézzük, biztosan van összefüggés úgy általánosságban a gondoskodás és aközött, hogy melyik férfi tudja kellő odafigyeléssel orgazmushoz juttatni a nőt. A nők pedig nyilván a gondoskodóbb férfiakat keresik, ha az evolúciós elméleteket nézzük, hiszen mellettük biztosítottabb az életben maradásuk (és a gyermekeiké). Egy szó mint száz, kb ugyanannyi érvet lehet felhozni a női orgazmus evolúciós indokolatlansága és indokoltsága mellett, szóval nem igazán érdemes ezt felhozni érvként szerintem abban, hogy miért jut valaki lassabban orgazmushoz. Bár tény, hogy míg a férfi orgazmusa szükséges feltétele a megtermékenyítésnek, a női orgazmus max elégséges.
Inkább amire én fókuszálnék az az, hogy egyrészt a hüvelyi orgazmusra tényleg nem minden nő képes, ergo nekik a csiklójukat kell ingerelni, ami a konkrét aktus közben ritkán, csak bizonyos pózokban lehetséges. Ezzel szemben a férfi állandóan stimulálva van, ha a nőben van. Másrészt nagyon egyszerű a válasz: nem ugyanolyan a mechanikánk, máshogy működünk. Evvan, több időt kell fordítani az ingerlésünkre. Sajnálom azt, akinek ez probléma.
19L
Mert béna vagy... Férjemmel cseppet sem nehéz elmennem.
Evoluciósan nagyobb esélye van teherbe esni egy nőnek ha elélvez.
"Evoluciósan nagyobb esélye van teherbe esni egy nőnek ha elélvez."
Ez nem igaz, a kettőnek semmi köze egymáshoz, sok feltétele, sok "segítség" van a teherbeesésnek, de az orgazmus egy tized százalékkal sincs benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!