Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol rontottam el az életemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontottam el az életemet ha ennyire semmi sikerem nincs a lányoknál?

Figyelt kérdés
Tinikorom óta szeretnék, de már közel vagyok a 25 höz és sosem volt barátnőm. Mit rontottam el ennyire hogy itt tartok. Nekem mindig olyan bonyolultnak tűntek a lányok.
2021. máj. 24. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-10. Minden dologban legyél legalább közepes, átlagos szintű az pedig csak előny, ha valami(k)ben pedig még átlag feletti is vagy. De ha valamiben átlag alatti, az nagyon lehúzza az esélyeidet.
2021. máj. 24. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Hát, ha eddig nem volt, ezután már nem igazán lesz. Poszt-kovid van, nyílnak a határok, mindenki menekül, illetve még kell egy kis idő, hogy elmúljon a járvány hatása, ha elmúlik valaha is. Mindenki elveszítette az állását, csajok pénzes pasik után kajtatnak, most a megélhetés, a túlélés a legfontosabb, most nincs idő romantikázni.
2021. máj. 24. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!