Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többször letiltottam. Többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször letiltottam. Többször jelentkezett ezután. Én rontottam el?

Figyelt kérdés

Egy sráccal voltam nagyon jóban, feküdtem le párszor és járkáltam sörözni az elmúlt időszakban.

1. felvonás:

Az első alkalom után rögtön letiltottam, lévén barátnője volt ekkor és egyből tudtam, mekkorát hibáztunk.

Ezt követően e-maileket írt, hogy ettől csak még jobban kellek neki, hát feloldottam.

2. felvonás:

Tudtam, hogy csak hülyít. megbeszéltünk egy találkozót amit utolsó pillanatban mondott le. Nagyon nem szeretem ha átvágnak.

Ezután megint e-mailekben kért bocsánatot, újra feloldottam.

3. felvonás:

Egy buliban előttem csókolt meg valaki mást és tudta, hogy rosszul esett, majd másnap ahogy meglátott még baráti szívességet is kért.

Ezt már csak azért oldottam fel, mert egy este gyalog haza kísért miután nem volt buszom.

4. felvonás:

Kérdeztem, hogy megyünk e valamerre, amiért egy hónapig húzta az agyam. Már lemondtam róla, nem kerestem, egyszer hajnalban írt h mindenképp találkozzunk másnap. Ezt se gondolta komolyan, és végleg megszakítottam vele a kapcsolatot.

Engedékeny voltam vagy kegyetlen? Lassan nem tudom eldönteni.

2019. okt. 5. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Buta ?
2019. okt. 5. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hagyni kellett volna a francba már az elején.
2019. okt. 5. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Mindig attól féltem, hogy esetleg valamit én rontottam el és egy idő után a bocsánatkérések közepette nekem lett bűntudatom, hogy tiltom őt. Nagy valószínűséggel buta, csak semmiképp nem akartam bunkó lenni.
2019. okt. 5. 22:01
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hülye vagy, mint a szarom?

1-nél végleges, mindenhonnan.

2019. okt. 5. 22:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen egy idő után mindig féltem, hogy én vagyok bunkó vagy érzéketlen és valahogy próbáltam "megértően" hozzáállni a dolgokhoz...
2019. okt. 5. 22:17
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Egyelek meg...nem kellett volna.
2019. okt. 5. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szimplán gyenge voltál, és túl engedékeny. pont az ilyenek miatt van úgy sok férfi hogy megtehetik hogy kihasználják a nőket. emiatt szívnak mindkét oldalon azok, akik normális kapcsolatot akarnak. szerinted ha megcsal valaki valakit, akkor pont az átmeneti partnerrel lesz később élethosszig tartó boldog kapcsolata?
2019. okt. 5. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

2 p_na jobb, mint 1.

Ő ezt tudja, te meg nem.

Nem írok jelzőt...

2019. okt. 6. 01:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked sincs sok önbecsülésed. Pörgetett az ujja körül. Az ilyenek nem érdemelnek annyit, hogy foglalkozz velük.

Amúgy meg buta voltál.

2019. okt. 6. 07:25
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Tini kat., pls...
2019. okt. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!