Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször letiltottam. Többször jelentkezett ezután. Én rontottam el?
Egy sráccal voltam nagyon jóban, feküdtem le párszor és járkáltam sörözni az elmúlt időszakban.
1. felvonás:
Az első alkalom után rögtön letiltottam, lévén barátnője volt ekkor és egyből tudtam, mekkorát hibáztunk.
Ezt követően e-maileket írt, hogy ettől csak még jobban kellek neki, hát feloldottam.
2. felvonás:
Tudtam, hogy csak hülyít. megbeszéltünk egy találkozót amit utolsó pillanatban mondott le. Nagyon nem szeretem ha átvágnak.
Ezután megint e-mailekben kért bocsánatot, újra feloldottam.
3. felvonás:
Egy buliban előttem csókolt meg valaki mást és tudta, hogy rosszul esett, majd másnap ahogy meglátott még baráti szívességet is kért.
Ezt már csak azért oldottam fel, mert egy este gyalog haza kísért miután nem volt buszom.
4. felvonás:
Kérdeztem, hogy megyünk e valamerre, amiért egy hónapig húzta az agyam. Már lemondtam róla, nem kerestem, egyszer hajnalban írt h mindenképp találkozzunk másnap. Ezt se gondolta komolyan, és végleg megszakítottam vele a kapcsolatot.
Engedékeny voltam vagy kegyetlen? Lassan nem tudom eldönteni.
Hülye vagy, mint a szarom?
1-nél végleges, mindenhonnan.
2 p_na jobb, mint 1.
Ő ezt tudja, te meg nem.
Nem írok jelzőt...
Neked sincs sok önbecsülésed. Pörgetett az ujja körül. Az ilyenek nem érdemelnek annyit, hogy foglalkozz velük.
Amúgy meg buta voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!