Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy melóssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy melóssal?

Figyelt kérdés
Ha már jártok akkor a szüleitek előtt is fel mernétek vállalni?

2021. júl. 28. 17:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Akkor te a Mónika-show alapján komoly társadalomtudományos esszéket írtál, ugye?
2021. júl. 28. 19:57
 22/35 anonim ***** válasza:
53%
Igen, a Mónika "só" jól tükrözi a magyar társadalmat, főleg a panel lakótelepeken lévőket.
2021. júl. 28. 19:59
 23/35 A kérdező kommentje:

Te mit csinálnál munka után?

Mit szabad tenni egy fárasztó nap után?

Nincs jobb a jó kis sörikénél, Homer Simpson is azt issza!

2021. júl. 28. 20:13
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

23: azért a napi szintű sörszlopálás alkoholizmus. Láttam elég sok alkeszt életemben, nem akarom megosztani az életemet vele.

Amúgy meg értelmes ember nemcsak piálással tud lazítani. Pl. megnéz egy jó filmet, olvad egy jó könyvet, eszik vmi finomat, edz. Nem azt mondom, hogy hetente-havonta nem csúszhat le vmi alkohol, de minden nap... ahhoz iszonyat egybites proli alkesznek kell lenni. Aki meg ilyen, az keresse a saját kategóriáját, a borissza telepi Margitkát.

2021. júl. 28. 20:16
 25/35 A kérdező kommentje:

Enni alap.

Megiszom a söröm, megnézem közben a filmem, aztán alvás.

Jön a következő napi robotolás.

Egy fárasztó nap után biztos nem edzenék.

Ezért is kell dolgozni, azzal megedződök. Nem csak ülök és dől a lé.

2021. júl. 28. 20:27
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

#25: akinek mindössze ennyi az élete, beéri a fogaskerék szerepével, és ennél nincs igénye többre (például intellektuálisan), azzal nekem semmi dolgom. Nincs közös nevező, ami alapján kapcsolódni tudnánk.

Kérdező, olvasni nem szoktál?

2021. júl. 28. 20:37
 27/35 A kérdező kommentje:
A kőbaltás embert olvastam, az jó volt.
2021. júl. 28. 20:40
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő diplomás értelmiségi nekik bőven elég normálisabb munkás is.
2021. júl. 28. 20:40
 29/35 A kérdező kommentje:

Volt, hogy beleolvastam a Landau-ba. Azt nem nagyon értettem az nem tetszett.

2021. júl. 28. 20:42
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
persze mert egy melós nem lehet tisztában pár iró önéletrajzával, vagy esetleg történelmi eseményekkel, de nem hiszem hogy valaki éjjel nappal ilyenekről szeretne beszélni..
2021. júl. 28. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!