Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy melóssal?
Te mit csinálnál munka után?
Mit szabad tenni egy fárasztó nap után?
Nincs jobb a jó kis sörikénél, Homer Simpson is azt issza!
23: azért a napi szintű sörszlopálás alkoholizmus. Láttam elég sok alkeszt életemben, nem akarom megosztani az életemet vele.
Amúgy meg értelmes ember nemcsak piálással tud lazítani. Pl. megnéz egy jó filmet, olvad egy jó könyvet, eszik vmi finomat, edz. Nem azt mondom, hogy hetente-havonta nem csúszhat le vmi alkohol, de minden nap... ahhoz iszonyat egybites proli alkesznek kell lenni. Aki meg ilyen, az keresse a saját kategóriáját, a borissza telepi Margitkát.
Enni alap.
Megiszom a söröm, megnézem közben a filmem, aztán alvás.
Jön a következő napi robotolás.
Egy fárasztó nap után biztos nem edzenék.
Ezért is kell dolgozni, azzal megedződök. Nem csak ülök és dől a lé.
#25: akinek mindössze ennyi az élete, beéri a fogaskerék szerepével, és ennél nincs igénye többre (például intellektuálisan), azzal nekem semmi dolgom. Nincs közös nevező, ami alapján kapcsolódni tudnánk.
Kérdező, olvasni nem szoktál?
Volt, hogy beleolvastam a Landau-ba. Azt nem nagyon értettem az nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!