Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyik barátom szétment a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátom szétment a barátnőjével 3 hete. Gáz lenne ha én összejönnék a volt nőjével ezek után?

Figyelt kérdés

1 évig voltak együtt, és amúgy én is jól kijöttem a csajjal már akkor. Aztán szakítottak, és én meg tegnap összefutottam a csajjal. Beszélgettünk, majd mondta, hogy talizhatnánk valamikor.

Nem tudom, hogy belemenjek-e. Bejön amúgy a lány, jól néz ki, meg szimpatikus, de kicsit betegnek érzem ezt az egész helyzetet. Ugyanis nem tudom, hogy a barátom hogy fogadná, hogy összejöttem azzal a lánnyal, akivel pár hónappal ezelőtt még meg akart házasodni. Na meg hogy nézne ki hogy az összejöveteleken eddig vele volt, ezek után meg velem lenne. Ráadásul ők össze is vesztek a szakításkor. Úgyhogy a barátom tuti nem nézné jó szemmel, hogy összejöttem a volt csajával.

2021. jún. 9. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarlak megbántani, de sanszos, hogy a csajszi a volt pasiját akarja féltékennyé tenni veled. Ha neked ez oké, akkor hajrá, nyilván kibadzott bunkó dolog lenne tőled, ez egyértelmű. De ne számíts túl hosszú kapcsolatra, max pár hónap és dob a csaj.

Sok ilyet láttam már, és bár nem vagyok rá büszke de csináltam is.

2021. jún. 9. 01:09
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem tenném, 3 hét alatt nincs túl az exén, a barátod meg el fogod veszíteni. Ez a társaság ri@anca attitűd sem túl vonzó a csajban.
2021. jún. 9. 01:25
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

Ha én lennék a pasi, akkor kitekerném a nyakad.

Valószínűleg nem tenném meg, mert ennél több eszem és kevesebb bátorságom van.

De gyűlölnélek.

És ha úgy adódik az alkalom, akkor fene tudja... Ha pont elég alkohol van bennem és ketten vagyunk adott szituba, akkor megvernélek.

De nem tudom... sose vertem még meg senkit hidegvérrel.

Talán te lennél az első.

2021. jún. 9. 01:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Ah, basszus, teljesen igazatok van. Akkor jobb ha elengedem ezt a dolgot. A barátság azért nekem sokkal fontosabb.
2021. jún. 9. 01:40
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Abszolút nem értem 3-ast, hogy mit kell triggerelni erre. A srácot amúgy szerintem abszolút nem érdekelné, engem se érdekelne, ha haverom exemmel jönne össze, ő dolga. Én is azért nem ajánlom, mert ahogy írták is, valószínűleg csak féltékennyé akarja tenni haverod, ki akar használni és dobna egészen rövid időn belül. Szóval nem éri meg az időt, energiát.
2021. jún. 9. 07:30
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
ennyi idő valóban kevés ahhoz, hogy túl legyenek egymáson, de attól tarthatod vele a kapcsolatot, mert egy év múlva már esélyesebb. Viszont párkapcsolat számomra fontosabb a barátságnál, elvégre ha jársz valakivel, akkor később családot is szeretnél vele, gyerekeket é annak jó esetben egy életen át kell tartania a sírig. A feleséged lesz az, akire számíthatsz majd öregkorodban, gondozza gyerekeid, unokáid akikért te egy életen át dolgozol. Ha az egy év alatt a beszélgetések során úgy érzed tökéletesen összeillettek, mindenben passzoltok, lelki társak is vagytok, akkor a nőt válaszd.
2021. jún. 9. 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem meg dugd meg aztan dobd.
2021. jún. 9. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Az.

(ezt a 3 hét után még nincs túl az exén dolgot hagyjátok már! Nem tudhatjátok!)

2021. jún. 9. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem gusztustalan akkor is, ha 3 éve mentek szét. Nincs más nő ebben az országban, neked pont az az 1 kell?
2021. jún. 9. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom le leszek pontozva, mert én pont ellenkező tapasztalatot írnék. :D

Mi úgy jöttünk össze a párommal, hogy előtte egy haverjával "jártunk" kb. egy évig. Mondjuk ott több idő telt el a szakítás után, kb. fél év, és nem vesztünk össze különösebben.

Nem lett belőle semmi gond, ők jóban maradtak, szoktunk pl. elmenni kirándulni négyesben vele meg a barátnőjével.

A baráti társaságban se volt különösebben fura, persze mikor először jelentünk meg együtt akkor volt pár meglepődött arc, de ennyi. Már 7 éve működik tökéletesen.

Szóval szerintem butaság ennyi miatt kizárni a csajt, arra viszont tényleg érdemes odafigyelned, hogy vajon valóban érdekled, vagy csak féltékennyé akarja tenni az exét. Na meg hát ehhez minden szereplőnek felnőttnek kell lennie, és nem csak a születési dátum alapján, hanem fejben is. Akkor nincs gond ezzel szerintem. Engem se zavarna fordított helyzetben.

Az ex pont azért ex, mert semmi közünk többé egymáshoz szex-szerelem terén. Ahhoz se, hogy utánunk kivel van. Szerintem aki ezen feszeng, az nem jutott túl igazán az exen.

2021. jún. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!