Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik fekete pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik fekete pasival akarnak összejönni ők hol szoktak próbálkozni ismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Légyszi, ne töröltessétek a kérdést, semmi rossz szándék nincs a kérdés kiírásában, csak érdekelne, hogy mivel Magyarországon jelenleg nem túl sok fekete férfit lehet látni, így leginkább hol és hogyan szoktatok velük ismerkedni?

2021. júl. 27. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

"De gondolom ők az egyetem után többnyire haza mennek, ezért hosszabb távra nem lehet tervezni velük."

Az a néger nem született meg akivel hosszabb távra lehet tervezni!

2021. júl. 27. 21:08
 22/27 anonim ***** válasza:
25%
Van pármillió cigányunk! Vagy ők nem eléggé feketék neked?
2021. júl. 27. 21:09
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Egy magyar férfinek se fogsz hiányozni. XD

2021. júl. 27. 21:09
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
23: nem is szeretnék🤢
2021. júl. 28. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
75%
Éppen most láttam, hogy a sínek mellett rohant több tíz nigger és félmeztelenek voltak. Én inkább megrettentem, hogy meg leszek erőszakolva... Gondolom a TEK elől menekülnek...
2021. júl. 28. 14:18
 26/27 anonim ***** válasza:
92%

Bő hónapos a kérdés, de mégis válaszolok.

21-nek igaza van. A feketék a saját fajtájukkal terveznek hosszú kapcsolatot, a fehér nőket csak használják, kihasználják. Tudod, a papírok végett. Megvan a dokument és sosem látod többet. Úgy hazudnak a szemedbe, hogy észre sem veszed, bármilyen jó emberismerő vagy. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, nem egy fekete a megfelelő partner.

2021. aug. 15. 21:45
 27/27 A kérdező kommentje:

Lehet egyeseknek az jött le, hogy egy érzéketlen tahó vagyok pedig nem. Egyszerűen csak nem tartom hasznosnak a túl gyakori kommunikációt egy kapcsolatban, főleg az elején. Napi szinten még a szüleimmel se tartom a kapcsolatot, csak 1-2 hetente, akkor egy lánnyal akit alig ismerek miért tennék kivétel?:)

Meg szerintem, ha egy pasas mindig elérhető a lány számára, az nem túl szerencsés, mert úgy elveszik a különlegessége a kommunikációnak, hamar unalomba fulladhat a kapcsolat, stb.

2021. aug. 16. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!