Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik fekete pasival akarnak összejönni ők hol szoktak próbálkozni ismerkedni velük?
"De gondolom ők az egyetem után többnyire haza mennek, ezért hosszabb távra nem lehet tervezni velük."
Az a néger nem született meg akivel hosszabb távra lehet tervezni!
Egy magyar férfinek se fogsz hiányozni. XD
Bő hónapos a kérdés, de mégis válaszolok.
21-nek igaza van. A feketék a saját fajtájukkal terveznek hosszú kapcsolatot, a fehér nőket csak használják, kihasználják. Tudod, a papírok végett. Megvan a dokument és sosem látod többet. Úgy hazudnak a szemedbe, hogy észre sem veszed, bármilyen jó emberismerő vagy. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, nem egy fekete a megfelelő partner.
Lehet egyeseknek az jött le, hogy egy érzéketlen tahó vagyok pedig nem. Egyszerűen csak nem tartom hasznosnak a túl gyakori kommunikációt egy kapcsolatban, főleg az elején. Napi szinten még a szüleimmel se tartom a kapcsolatot, csak 1-2 hetente, akkor egy lánnyal akit alig ismerek miért tennék kivétel?:)
Meg szerintem, ha egy pasas mindig elérhető a lány számára, az nem túl szerencsés, mert úgy elveszik a különlegessége a kommunikációnak, hamar unalomba fulladhat a kapcsolat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!