Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mi ez a sok fekete kép, meg meme profilképnek?
Figyelt kérdés
Többször jött velem szembe fekete kocka, shrek, macskás képek, tájképek, idézetek, mint normális ember.
Mi értelme ezeknek? Minek regisztrál valaki, ha az arcát nem vállalja fel? Az ilyet egyébként mind jelentem, remélem törli már ezeket a spammereket a tinder.
2021. máj. 12. 18:54
1/4 anonim válasza:
az ilyen mind foglalt, házas és nem akar lebukni. Én is így voltam fent, emailben megy a képcsere
2/4 anonim válasza:
Így van, ahogy az első mondja, ha komoly kapcsolatot keresel az ilyeneket "messziről" kerüld.
3/4 anonim válasza:
Plusz sokan poénból vannak fent. Nem is keresnek igazán társat, csak elütnék az időt és ezért nem saját magukat rakják fel.
4/4 anonim válasza:
Sokan tudják, hogy bénán néznek ki, ezért inkább mémeskedéssel próbálnak csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!