Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mi ez a sok fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mi ez a sok fekete kép, meg meme profilképnek?

Figyelt kérdés

Többször jött velem szembe fekete kocka, shrek, macskás képek, tájképek, idézetek, mint normális ember.

Mi értelme ezeknek? Minek regisztrál valaki, ha az arcát nem vállalja fel? Az ilyet egyébként mind jelentem, remélem törli már ezeket a spammereket a tinder.

2021. máj. 12. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
az ilyen mind foglalt, házas és nem akar lebukni. Én is így voltam fent, emailben megy a képcsere
2021. máj. 12. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az első mondja, ha komoly kapcsolatot keresel az ilyeneket "messziről" kerüld.
2021. máj. 12. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Plusz sokan poénból vannak fent. Nem is keresnek igazán társat, csak elütnék az időt és ezért nem saját magukat rakják fel.
2021. máj. 12. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Sokan tudják, hogy bénán néznek ki, ezért inkább mémeskedéssel próbálnak csajozni.
2021. máj. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!