Miért van az hogyha lejátszok egy MP4-et akkor fekete kép van és hang?
Figyelt kérdés
Helló, nemrég vettem egy HP Pavilion g6 1201-eh-t. Windows 10-el nem boldogult ezért raktam rá Windows 7-et. A Windows Media Player nem hajlandó lejátszani semmit ezért raktam rá VLC lejátszót ami csak hangot játszik le kép pedig fekete. Az biztos, hogy nem a fájllal van baj, mert más gépen rendesen lejátssza. Nem hinném, hogy driver hiba.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2021. máj. 2. 17:48
1/8 A kérdező kommentje:
Helló. Most kipróbáltam csökkentett módba és sikerült VLC-vel lejátszani. Úgyhogy lehet, hogy driver hiba. De minek lehet rossz a driver-e?
2021. máj. 2. 17:56
3/8 anonim válasza:
Próbád másik lejátszóval is. PotPlayer pl hasonlóan beépített kodeket használ, amit telepítésnél tesz föl. Viszont (szerintem), itt is a régebbi verzió jobb. 1.6.63891x64.
Ha ezzel is gond van, akkor driver.
4/8 anonim válasza:
Helló. SMplayer, Gomplayer, KMplayer?
5/8 A kérdező kommentje:
Helló. Köszönöm mindenkinek a válaszát. A PotPlayer-el most már végre hajlandó normálisan lejátszani MP4-eket.
2021. máj. 2. 20:20
7/8 A kérdező kommentje:
Igen
2021. máj. 3. 15:34
8/8 anonim válasza:
Mert az -VLC- mostanában esett át kis macerán..., lehet nem sikerült jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!