Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik fekete pasival akarnak összejönni ők hol szoktak próbálkozni ismerkedni velük?
Figyelt kérdés
Légyszi, ne töröltessétek a kérdést, semmi rossz szándék nincs a kérdés kiírásában, csak érdekelne, hogy mivel Magyarországon jelenleg nem túl sok fekete férfit lehet látni, így leginkább hol és hogyan szoktatok velük ismerkedni?2021. júl. 27. 12:14
11/27 anonim válasza:
Fúj, nekem olyan nő nem kéne, akibe már egy néger belepiszkított…
12/27 anonim válasza:
Kérdező, a magyar kalbász neked már nem is jó?
14/27 anonim válasza:
Nekem egyik prosti mondta, hogy nagyobb a farkam, mint egy négeré. 19 cm. Hozzá sok néger járt, de elmondása alapján a magyaroknak is elég nagy van. Akkor ezek szerint a nagy farkúak prostihoz járnak ;)
15/27 anonim válasza:
#14 nem csak a prostik, mindenki ezt látja, csakhát a sztereotípiák...
16/27 anonim válasza:
Egyetemeken (debrecen, godollo)
Pesten a blended nevu szorakozohelyen
Baratnom ismer lanyokat akik csak es kizarolag feketekkel jarnak es tudtommal igy
17/27 anonim válasza:
Nekem nem kene gyerekneveleshez se kisfarku magyar. Nezek ki olyan jol h talalok nagyfaszu nem magyart akivel felneveljem a gyerekem😉 na csok
19/27 anonim válasza:
"hogy mivel Magyarországon jelenleg nem túl sok fekete férfit lehet látni,"
Szertintem több van mint kellene! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!