Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 23 éves lányról, aki teljesen tapasztalatlan a fiúk terén?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 16:38
11/15 anonim válasza:
Van ilyen is meg olyan is és akkor?! Ettöl se kevesebb se több nem leszel.
12/15 anonim válasza:
1.) Szerintem mindenki maga dönti el - nem szabad követni a "divatot"
2.) Viszont! Egy bizonyos idő után pszichésen sem hiszem, hogy egészséges.
30f
13/15 anonim válasza:
Ugyanígy voltam. Sajnos én sok-sok egy éjszakásba belementem. Jó lettem, de már nagyon bánom.
14/15 anonim válasza:
Szerintem semmi különös nincs vele én még azt is mondanám, hogy lehet pozitív.
21/F
15/15 anonim válasza:
Szerintem semmi különös, én is ebben a helyzetben voltam. Aztán találkoztam a párommal és lassan egy éve jól elvagyunk egymással. Semmiről nem maradtam le, érdemes volt megvárni, hogy találkozzak a megfelelő férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!