Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány, 0 párkapcsolati tapasztalattal, karrieristaként, nagyon gáz?
az ő élete az ő boldogsága, ha jó ez neki tegyen így
24F
Ahogy a 6 os írja . Mindennek ára van.
Szerintem nem gond egyébként, igaz én már 34 vagyok de fiatalabbként jobban örültem egy 0 tapasztalattal rendelkező nőnek ,mit egy mindenkivel összebújósnak.
Mondjuk most is szimpatikusabb az aki karrierista és tesz valamit a saját életéért a shoppingoláson kívül...
Gáz vagy nem gáz kit érdekel? Egyáltalán mi az, hogy gáz? Kinek a szemében gáz?
Viszont ez a 23 éves lány - aki nyilván nem te vagy - sok mindent megtanul a szakmájával kapcsolatban, lesz sok pénze is, viszont egy dologban tapasztalatlan lesz, ami a párkapcsolat maga.
Ez se feltétlen baj, meg lehet egyszer csak talál valakit és elsőre minden tökéletes, de én inkább azt gondolom hogy nem nagy baj ha van, vagy lenne néha barátja, amiből megtanulná milyen is valakivel sokat lenni, mik fontosak számára a másikban, mit tud ő maga nyújtani, meglepő dolgokat tud meg közben az ember saját magáról is, nem biztos hogy már az elsőnél tökéletesen tudja, de hát ha nem hát nem.
Ez a nem vagy lemaradva semmiről, meg megkíméled magad ezek jópofa vigasztalások, aki mondja nem akar megbántani, de biztosan nem gondolja így. Hova várjál már 23 évesen? Meddig? 30 évesen már nem áll jól a nőnek, ha esetlen, suta, ami most még elmegy, talán jól is áll. Szóval ezzel ne nyugtasd magad, ne takarózz, hogy ráérsz. Nem kell rögtön férjhez menni, de azért építgesd ezt a dolgot. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!