Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 2-3 éves tapasztalata van gyereknevelés terén, az előnyt jelent nálatok?
Tudod, hogy kell szülni? Na gyere, mesélj!
😂
Tehát, hogy egy gyerekes apával jöjjek össze...?
Nem kösz. Nem ítélem el, de én nem szeretnék se pótanya lenni, se állandó konfliktusban lenni az előző nővel, hogy épp hol legyen a gyerek.
" Tudja, hogy kell szülni"
A kihordás is megy? Ha igen te vagy minden nő almai pasija.
Jaj, már megint te.... a szerencsétlen 39F, akinek 3 hét jutott mindeddig kapcsolatban.
Mondjuk az új, hogy mára megtanultál szülni.
Ne izéljétek már. Múltkor mikor túl sok rostosat ettem, én is megtudtam hogyan kell szülni. Csak én nem tartottam meg. :(
32/f
Szerintem egy kicsit túlgondoltad a dolgot. Ha 39 év alatt 3 hetes volt a leghosszabb kapcsolatod, akkor inkább amiatt aggódnak, hogy egyáltalán képes vagy-e normális párkapcsolatot kialakítani. Nem mindjárt a másik végletet várják el, hogy legyél elvált apuka 2-3 éves gyereknevelési tapasztalattal.
Én egyébként pont egy ilyen vagyok. Elvált apuka 2 éves gyereknevelési tapasztalattal. De egyáltalán nem előnynek látom én ezt nőknél, inkább hátránynak, legalábbis a gyermektelen nőknél mindenképpen. Legalábbis addig, amíg jobban meg nem ismer, amíg nem látja, hogy milyen jó apa vagy, milyen jól neveled a gyermeked. Az elvált anyukák már sokkal nyitottabbak, nem zárkóznak azonnal el, de náluk se mondanám előnynek.
A gyereknevelési tapasztalat nálam hátrány.
Egyrészt mert akkor valószínűleg van gyereke, ami nálam a bocs, de nem kategória.
Másrészt sok helytelen, vagy az én elveimmel ellentétes gyereknevelési rutin is benne lehet ebben. Állandó vita forrása. Főleg, ha a nőnek is van gyereke, aki eddig másképp lett nevelve.
Az is hátrány, hogy az első közös gyerek neki már nem lesz első. Nem lesz meg a közös élmény, hogy először látjátok ultrahangon, először érzed rúgni, először mentek a szülőszobára. Te igen, de a pasi már "rutinosan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!