Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetnétek, ha részeg nőket kihasználva próbálnák meg szaporodni?
Kíváncsiságból kérdezem, hogy
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ezt a kérdést is te írtad ki, ugye?
A nő döntése, hogy megtartja-e a gyereket. Ha nem akar gyereket, el fogja vetetni, nem fogsz tudni ellene semmit tenni. Ha pedig megtartja, az a gyerek sosem lesz a te családod, hiszen nem vagy a nő férje. Utódod lesz, ezt jól írtad, de családod nem. Ellenben fizetheted a gyermektartást.
Gratulálok, hogy 30+évesen ilyen gondolkodásig sikerült eljutni.
22/L
Ha van nő, aki részegen hagyja, hogy kaland során beleélvezz, akkor nem.
L22
Ugyan már két éves kérdés, de azért válaszolok rá, valakinek még hasznos lehet.
Először is konkrétan a kérdésre válaszolva, igen, mélységesen megvetnélek. Már eleve a gondolat is gusztustalan és erkölcstelen, hogy így akarj utódot. Nem vagyok jogász, de ez szerintem már a nemi erőszak tényállását is kimeríti.
És akkor nagy levegőt véve, kicsit lehiggadva. Ha tényleg csak utódot szeretnél, továbbörökíteni a DNS-ed, arra van teljesen törvényes és erkölcsös módszer, még egy minimális pénzt is kapsz érte. 35 éves korodig lehetsz spermadonor, és lehet több utódod is, de soha nem fogod őket megismerni. 20-as éveimben én is gondolkodtam, hogy spermadonor legyek, csak hogy legyen utódom. Aztán azóta már hagyományos módon született gyermekem, nem volt erre szükség. De 30 körül komolyan elgondolkodtam volna a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!