Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsókolt, de nagyon részeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt, de nagyon részeg volt. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy barátunk 20. szülinapja, mindketten ott voltunk. Ő nagyon sokat ivott, cigizett és kitalálta, hogy ő kocsival megy haza (először nem akart inni, autóval ment), én meg utána mentem, hogy biztos nem fog a jeges úton matt részegen vezetni. Főleg úgy, hogy ebből már volt baja... Már a kocsinál elkezdte, hogy nekem többet kéne vörös rúzst használni, imádja az illatomat és annyira örül, hogy anyáék összeházasodtak és ilyen mostohatestvére lehet, ne akarjam tudni, miket csinálna velem. De akkor nem figyeltem rá, gondoltam megint teszi az agyát. Hazajöttem vele, bekísértem a szobájába és ott megcsókolt, de teljesen váratlanul. És az a baj, hogy én nem löktem el magamtól... De most nagyon furcsán érzem magam, fogalmam sincs, mit mondjak neki, ha felébred, mondjak-e egyáltalán valamit.

Azt sem tudom, fog-e emlékezni bármire. Mondjuk ilyenkor lazán alszik délutánig, szóval le is léphetnék, de nem kerülhetem el örökké, mikor a szüleink házasok és vannak közös barátaink is.

(Mindketten 18 évesek vagyunk, én első éves egyetemista, ő most végzős)

2017. jan. 7. 10:16
 1/5 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy
2017. jan. 7. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem ez volt a kérdés!:)
2017. jan. 7. 10:34
 3/5 anonim válasza:
11%

Szia! Lány vagy ?

Boldog Új Évet kívánok! 😉

Szerintem le lehet lépni ha szeretnéd ha már úgyis alszik és majd beszélgetek amikor szeretnéd.

Szívesen barátkozok beszélgetek veled.

19 éves fiú vagyok. Hogy vagy ?

2017. jan. 7. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Hülye voltál, ez van. Megbeszélitek, és kész. Majd utána írj ki kérdést, ha esetleg azt mondja, hogy szerelmes beléd.
2017. jan. 7. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

A túlzott alkoholfogyasztástól az ember "csodás" dolgokra képes. Szintén születésnapot ünnepeltünk, a legjobb barátnőmét (szintén nő vagyok), ahol az alkohol mennyisége nagyobb volt a tervezettnél. Van a részegségnek az a szakasza, amikor az ember belekezd a nagy elmélkedésbe, érzelemnyilvánításba blablabla. Ezen a ponton a legjobb barátnőm megcsókolt. Egyikőnk sem leszbikus, így igencsak meglepő volt a dolog. Másnap hasonlóan érezhettem, mint te. 3 napig kerültem a barátnőmet (minden nap találkoztunk), nem tudtam hogy reagáljak. Végül mégis átmentem hozzá, úgy döntöttem nem mondok semmit, ha nem emlékszik rá, akkor a téma le van zárva, ha emlékszik, akkor majd ő mondd valamit. Emlékezett, bocsánatot kért, csak az alkohol hatására tette amit tett. Azóta eltelt 10 év, még mindig barátnők vagyunk.

Szóval én azt tanácsolom, te se szólj semmit, majd ő mondja amit akar, ha egyáltalán emlékszik. Egyébként pedig csak mostohatestvérek vagytok, ha van köztetek vonzalom piálás nélkül is, nem kell megijedni, nem vagytok vér szerinti rokonok.

2017. jan. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!