Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan változna a közvélekedés az incelek irányába, ha az elméletükért egyszer Nobel-díjat kapnának és a jövő párválasztási alapkövét jelentené, akárcsak a darwinizmus vagy a relativitáselmélet?

Figyelt kérdés

Igazából csak a kísérletet kell megszervezni, ahol fMRI készülékkel vizsgálják különböző (kellően nagy mennyiség és kellően reprezentatív mintavétel) ellenkező neműek vonzalmát a másik nem irányába.

A hazugságvizsgáló (poligráf) azért nem terjedt el, mert át lehet verni, de ma már olyan fejlett fMRI módszerek vannak (főleg ha még egyéb testfunkció méréssel is kiegészítjük), hogy nincs az az ember, aki át tudná verni.

Innentől már csak a megfelelő kéréseket kell összeválogatni, amiket felteszünk mindenkinek, miközben monitorozzuk az agyi aktivitását.

Egy ilyen kísérlet eredményétől rengetegen rettegnének, hiszen lebontaná az egész szerelem-kultuszt. Sok ellenérdekelt lenne, mint anno az olajlobbi, ami szándékosan fékezte a megújuló energiák terjedését vagy az Egyház, aki tiltotta/korlátozta a tudást, üldözte az eretnekeket.

Lényegében az egész társadalmat alapjaiban rengetné meg. És ettől még ugyanúgy nem lennénk vonzóak a nők szemében, ahogy most sem a CERN tudósait követik Instán a lányok, hanem a divatikonokat.

Viszont racionálisan mérlegelve a mi szemszögünkből 3 lényeges pont lenne a dologban.

1. Végre hivatalosan is bizonyítanánk az elméletünk helyességét. (Vagy elbuknánk, de vállaljuk a kockázatot, hiszen az élet most is minket igazol több ponton).

2. Mivel a nők terén eddigi több éves, sokaknak több évTIZEDES erőfeszítés árán sem sikerült sikert elérni, így a bennünk lévő motivációt hasznos irányba fordítani, hiszen ha nem tudunk pozitív dolgot alkotni, amiért élni érdemes, akkor tényleg radikalizálódhatunk, hiszen az öngyilkosságtól (ami a remény halála, hogy valaha lesz valakink akiért élni érdemes) már nem nehéz eljutni a "viszek magammal még néhány embert"-ig. Ennél sokkal pozitívabb egy tudományos felfedezés, hogy ha már nekünk nem sikerült, megtörjük a láncot és a jövőben minden más legyen. Akár úgy, hogy kevesebb incel szülessen, akár úgy, hogy tudatosan, már gyerekkortól valami hasznos irányba tereljük ezeket az embereket, erősítjük a társadalmi elfogadást az irányukba (mint most az LMBTQ emberek meg a fogyatékkal élők irányába).

3. Végül a Nobel-díjjal pozitív példát mutatnánk a világon élő összes incelnek, beleértve azoknak is, akik már töltik otthon a puskát, így emberéleteket mentenénk, mert nem éreznék többé szükségét ennek a kétségbeesett (és amúgy semmit sem érő) segélykiáltásnak, hiszen míg ők az ámokfutással maximum bulvárlapok címoldalára kerülnének, addig mi a Nobel-díjas felfedezéssel elérnénk, hogy a közbeszédben helyet kapjunk és ne csak mint valami cirkuszi látványosság.

2021. júl. 26. 14:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#20: Épp most írtam le, hogy jelekre várok, aki nem ad jeleket az legtöbbször (ha nem visszafogott, amit szintén ki lehet szúrni) nem akar ismerkedni és az adoniszt is elküldi. Csak az adonisznak legrosszabb esetben is néhány visszautasításra jut siker, addig nekem egy se.

"Na de mi van akkor, amikor senki nem ad jeleket? Akkor mit csinalsz?"

Ha emberek között mozogsz, akkor valakik adnak jeleket. Kivéve ha ezek közül senkinek* nem jössz be.

* Azok közül, akik akarnak ismerkedni. Hiszen csak azok számítanak. Hiába tart fess fiatalembernek a nálad 30 évvel idősebb házas nő, vagy hiába mondja az ismerősöd, hogy nincs semmi baj veled, csak neki az eltérő típusok jönnek be, ahogy az is csak nagyon halvány remény, hogy valaki azt mondja, hogy ha nem lenne párja, akkor összejönne veled, mert ha véletlenül szakít, akkor sem leszel ott jókor jó helyen, így összejön mással.

Illetve attól, hogy egy férfi nem jön be egy nőnek, még előfordul, hogy a nő azért jön össze vele, mert a férfi hosszú időn át bizonygatja, hogy milyen jól járna vele. Ez is évmilliós dolog, a sikertelen férfi az erőforrásaival akinek az sincs az a szolgálataival próbál meg imponálni és lesz olyan nő, aki szintén sikertelen vagy érdekből (mert kenyeret nem adonisz külsőért, hanem pénzért adnak a boltban vagy mert gyerekvállalás esetén a gyerek túlélési esélyeit jobban növeli egy minden téren támogató, szolgálatkész apa, mint a +10 centi magasság és széles állkapocs, ha a választási lehetőségek SZŰKEK*

* Aki TÉNYLEG csak a szterotíp "megbízhatatlan rosszfiú" és a "megbízható, de lúzer jófiú" között tud választani és nem annyira pszichopata (merthogy nőben ugyanúgy vannak), hogy az elsővel megtermékenyíttesse magát és a másodikkal neveltesse fel az utódot.

2021. júl. 27. 13:32
 22/28 anonim ***** válasza:
95%
Eleg durva prekoncepcioid vannak, amik a felelembol taplalkoznak. Abba meg nem gondoltal bele, hogy ezek onbeteljesito joslatok? Vagy olyanra, hogy olyan embernek is van kapcsolata, akinek az allkapcsa nem szeles? Latom ez elegge be van akadva nalatok. Attol, hogy valaki nem ferfimodelnek szuletett meg lehetne ember, vagy viselkedhetne ugy, mint egy ember. Miert nem vagy kepes elfogadni azt, hogy sose leszel ferfimodell? Ahogy urhajos sem, meg forma1-es pilota sem. Ezek mar leestek a fiamnak is, pedig meg csak most kezdi a tini korszakot.
2021. júl. 27. 13:57
 23/28 A kérdező kommentje:

#22: Én el tudtam fogadni mindig is, a nők egyre kisebb százaléka (akikért egyre nagyobb versengés zajlik) nem bírja elfogadni azt, hogy nekik nem fog jutni ilyen.

Tudod, ugyanez van a munkával. Régen az emberek sokkal nagyobb örömöt leltek a munkába járásban, boldogabbak voltak sokkal szegényebben is, hogy kútról hordták a vizet meg fával tüzeltek meg áram se volt, petróleumlámpával világítottak, most meg már akkor magán kívül van az ember, ha "csak" egy panellakásban lakik.

Ugyanez a párkapcsolatokon is látszik. Régen nem "beletörődött" meg "megalkudott" az ember az átlagos mellett, hanem őt választotta. Nem volt ennyire negatív fennhangja annak, hogy "nekem átlagos a párom" vagy "mi átlagos életet élünk".

Figyeld meg a társadalmat, hogy ezeket a kifejezéseket csak olyan emberek szájából hallod pozitív fennhanggal, akik messze nem átlagosak (és ezt tudják is magukról), csak álszerénykednek.

Például "mi csak ilyen átlagos fejenként 300 nettós fizetésből élünk egy átlagos 2-3 szobás budapesti lakásban, a szüleink is átlagosak, az egyik egy átlagos kis házikóban él az agglomerációban, nyaralni is csak ilyen átlagos olcsó helyekre tudunk járni mint görög meg olasz meg horvát és az autónk is csak egy átlagos 10 éves külföldről behozott német kocsi."

Közben meg az átlag messze nem ez, csak ők szégyellik magukat, mert a reklámok, a marketing meg minden azt hitette el az emberekkel, hogy még a fent felvázolt típus is csórónak érezheti magát.

Ráadásul a társadalmi mobilitás és a közösségek szétverése elérte, hogy még a környezetedben is csak megerősítést kapsz, hiszen a hasonló a hasonlóval barátkozik és felfelé akar törekedni. Nem mész le Mátészalkára, hogy ott gazdagnak érezhesd magad 150 nettós fizetésből egy budapesti albérleti szobával.

2021. júl. 27. 14:23
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
Szepen terelsz, egyaltalan nem valaszoltal, hanem eloadtad egy masik lazalmod. Amikor azt mondod, hogy elfogadtad, hogy nem leszel a nok balvanya, akkor az mit jelent? Mert a siralmaidbol pont az derul ki, hogy nem fogadtad el megsem. Marpedig ha a szavaid es a cselekedeteid egymasnak ellenmondnak, akkor bizony ott hazugsag esete forog fenn. Miert hazudsz magadnak?
2021. júl. 27. 15:01
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Ezt most úgy kezeled, mintha abszolút igazság lenne, pedig kb. annyi értelme teóriaként, mint hogy "krokodilokba ültetett chipekkel vizsgálja a tektonikus lemezmozgást az Illuminati".
2021. júl. 28. 20:19
 26/28 A kérdező kommentje:

#24: Azt jelenti, hogy én beérném velem egy szinten lévő nővel, talán még szintemnél kicsit alacsonyabban lévővel is csak ezt megint felesleges írnom, mert erre is jön a trollkodás, hogy biztos túl magasnak gondolom a szintemet, hiszen az élet igazságos és pont. Tehát ha nekem nincs párom, akkor az KIZÁRÓLAG azért lehet, mert a szintem fölé lövök.

Vagy jön a hobbifilozófus válasz (a van rajta sapka esete), miszerint a szinted olyan mértékben dinamikus és relatív, hogy törvényszerűen az a szinted, aki elfogad, aki viszont szeretne téged társául, ergo: ha sportos testű, diplomás, saját lakással rendelkező, rendezett külsejű, illemtudó, nyelveket beszélő, udvarias férfiként csak a fogatlan 50 éves alkoholista hajléktalan nő akarna társául, akkor bizony ő a szinted, hiszen kereslet-kínálat, elvégre a gyémánt is csak egy széndarab, azért van értéke, mert annyit adnak érte. A csavar meg azért 5 forint, mert azért meg annyit adnak, miközben ki kell bányászni a föld alól, megmunkálni, stb.

Nem most kezdtem már ezen az oldalon ahhoz, hogy ne akarjak értelmetlen vitákba belemenni, ahol úgyis a válaszolóknak lesz ismeretlenül, arctalanul, névtelenül igazuk... Hiszen a világképükön nem eshet csorba.

#25: Annyi a különbség, hogy én a saját elméletemet bármikor bárkinek be tudom bizonyítani.

2021. júl. 29. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:
91%
26-os. Ott tevedsz, hogy te kinezet alapjan rangsorolsz. De ha korbenezel magad korul, akkor ferfikent hol helyezed el magad? Ne a kinezet alapjan, hanem a ferfiassag alapjan, hol vagy a rangsorban? Mik azok a tulajdonsagaid, amik az atlag fole emelkednek, es ezeket hogyan mutatod meg a masik nemnek? Mindig itt van elasva a kutya. Ha van is ferfias tulajdonsagod, ketlem, hogy egy apro pici darabot is meg tudnal mutatni belole. A kinezet csak egy resze, egy kicsi resze a ferfiassagnak. Noknel egyszerubb a helyzet, a kinezet nagyobb resze adja a noiesseget. Ne chippandale fiu akarjal lenni, hanem ferfi. Kivancsi vagyok, hogyan osztalyozod magad ferfikent es miert annyi az annyi.
2021. júl. 30. 12:45
 28/28 anonim ***** válasza:
91%

"#25: Annyi a különbség, hogy én a saját elméletemet bármikor bárkinek be tudom bizonyítani."

:D :D :D Pszichiátrián biztos

2021. júl. 30. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!