Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan változna a közvélekedés az incelek irányába, ha az elméletükért egyszer Nobel-díjat kapnának és a jövő párválasztási alapkövét jelentené, akárcsak a darwinizmus vagy a relativitáselmélet?

Figyelt kérdés

Igazából csak a kísérletet kell megszervezni, ahol fMRI készülékkel vizsgálják különböző (kellően nagy mennyiség és kellően reprezentatív mintavétel) ellenkező neműek vonzalmát a másik nem irányába.

A hazugságvizsgáló (poligráf) azért nem terjedt el, mert át lehet verni, de ma már olyan fejlett fMRI módszerek vannak (főleg ha még egyéb testfunkció méréssel is kiegészítjük), hogy nincs az az ember, aki át tudná verni.

Innentől már csak a megfelelő kéréseket kell összeválogatni, amiket felteszünk mindenkinek, miközben monitorozzuk az agyi aktivitását.

Egy ilyen kísérlet eredményétől rengetegen rettegnének, hiszen lebontaná az egész szerelem-kultuszt. Sok ellenérdekelt lenne, mint anno az olajlobbi, ami szándékosan fékezte a megújuló energiák terjedését vagy az Egyház, aki tiltotta/korlátozta a tudást, üldözte az eretnekeket.

Lényegében az egész társadalmat alapjaiban rengetné meg. És ettől még ugyanúgy nem lennénk vonzóak a nők szemében, ahogy most sem a CERN tudósait követik Instán a lányok, hanem a divatikonokat.

Viszont racionálisan mérlegelve a mi szemszögünkből 3 lényeges pont lenne a dologban.

1. Végre hivatalosan is bizonyítanánk az elméletünk helyességét. (Vagy elbuknánk, de vállaljuk a kockázatot, hiszen az élet most is minket igazol több ponton).

2. Mivel a nők terén eddigi több éves, sokaknak több évTIZEDES erőfeszítés árán sem sikerült sikert elérni, így a bennünk lévő motivációt hasznos irányba fordítani, hiszen ha nem tudunk pozitív dolgot alkotni, amiért élni érdemes, akkor tényleg radikalizálódhatunk, hiszen az öngyilkosságtól (ami a remény halála, hogy valaha lesz valakink akiért élni érdemes) már nem nehéz eljutni a "viszek magammal még néhány embert"-ig. Ennél sokkal pozitívabb egy tudományos felfedezés, hogy ha már nekünk nem sikerült, megtörjük a láncot és a jövőben minden más legyen. Akár úgy, hogy kevesebb incel szülessen, akár úgy, hogy tudatosan, már gyerekkortól valami hasznos irányba tereljük ezeket az embereket, erősítjük a társadalmi elfogadást az irányukba (mint most az LMBTQ emberek meg a fogyatékkal élők irányába).

3. Végül a Nobel-díjjal pozitív példát mutatnánk a világon élő összes incelnek, beleértve azoknak is, akik már töltik otthon a puskát, így emberéleteket mentenénk, mert nem éreznék többé szükségét ennek a kétségbeesett (és amúgy semmit sem érő) segélykiáltásnak, hiszen míg ők az ámokfutással maximum bulvárlapok címoldalára kerülnének, addig mi a Nobel-díjas felfedezéssel elérnénk, hogy a közbeszédben helyet kapjunk és ne csak mint valami cirkuszi látványosság.

2021. júl. 26. 14:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen online fórumok a bizonyítékai, hogy veletek nem a külső a gond. Nincs arcod, neved, kord, vagyoni helyzeted, magasságod, itt semmi mást nem tudsz magadból megmutatni, csak az elmédet. A gondolataid, a vilagképed, a humorod, az értelmed, vagy ezek hiányát. Ha az elméleted helyes lenne, akkor hetente több levelet is kapnod kéne nőktől, akiket a személyiséged lenyűgözött. Mennyien írtak rád eddig? Mióta vagy regisztrálva?

Még én is kaptam nőtől ismerkedős levelet, mert azt hitte, hogy férfi vagyok, és szimpatikusnak találta a hozzászólásaim.

2021. júl. 26. 16:26
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Bocsi, de azért ne járjon már Nobel díj, hogy valaki hajlandó az agyát is használni.

Függetlenül attól, hogy ha párkapcsolatokról van szó, az emberek 90% -a nem teszi.

2021. júl. 26. 17:42
 13/28 anonim válasza:
96%

"Az eddigi nők közül, akikkel találkoztunk egyetlen sem tartott minket vonzónak szexuálisan."

Te most komolyan személyes tapasztalatokból akarsz levonni világméretű következtetéseket? Ez nem a humor kategória csak szólok. Legközelebb linkelj valami statisztikát vagy bármilyen más objektív adatforrást.

2021. júl. 26. 17:48
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
A vonzalom összetett folyamat. A világról alkotott képed nagyban befolyásolja. Pl. Egy objektíven bombanő is taszíthat, ha kacsaszájjal csücsörít, vagy bármi hasonló olyat tesz, ami az én saját értékrendem szerint taszító. Vagy egy tetoválás lehet valakinek taszító tényező, másnak vonzó. Tehát végső soron nem az adott egyén objektív vonzerején, hanem a befogadó fél szocializációján, preferenciáin, hiedelmein, esetleg előítéletein múlik nagyrészt minden. Ezért nem lehet objektív módon mérni, mert szubjektív dolog.
2021. júl. 26. 18:25
 15/28 A kérdező kommentje:

#11: "Ha az elméleted helyes lenne, akkor hetente több levelet is kapnod kéne nőktől, akiket a személyiséged lenyűgözött. Mennyien írtak rád eddig? Mióta vagy regisztrálva?

Még én is kaptam nőtől ismerkedős levelet, mert azt hitte, hogy férfi vagyok, és szimpatikusnak találta a hozzászólásaim."

Túl régóta vagyok regisztrálva ahhoz, hogy tudjam, akikkel itt ismerkedtem, azok kivétel nélkül kizárták a további ismerkedés lehetőségét, miután megláttak rólam képet vagy csak simán megtudtak annyi paramétert, hogy 180 alatti vagyok.

Tudod, sok év után belefásul az ember és a Tinderes 0 matchekbe is meg a photofeeleres alacsony pontszámokba.

És élőben ismerkedtem sokáig, csak amikor UGYANAZ az eredmény, ugyanazt igazolja az online környezet is, hogy senkinek nem vagy vonzó, akkor teljesen mindegy, hogy hol ismerkedsz.

Szóval a felvetésed maximum annyit bizonyít, hogy egyetlen nő sincs arra ráutalva, hogy olyan férfiakat megismerjen, akik azt állapították meg magukról, hogy ők nem vonzóak a nők szemében, hiszen egy nő ebből csak rosszul jöhet ki, ugyanis az esetek többségében az ilyen férfi:

1. Valóban előnytelen külsejű. Akkor ciki lenne ráírni ismerkedési szándékkal, majd kioffolni, ráadásul kegyetlenség is.

2. Az a típus, akit sok nő említ itt, hogy a külsejével semmi baj, de ő maga válogat vagy sajátságos elképzelései vannak a kapcsolatról. Itt meg a nő rúgna öngólt, hogy kezdeményez, aztán ő lesz visszautasítva, hogy "Bocsi, nekem a modellalkatúak jönnek be, rajtad van 5 deka felesleg" vagy "Bocsi, nekem olyan nő nem kell, akinek van tetoválása/dohányzik, stb." és így tovább.

Ezek után mégis miért is kéne egy ilyen jellegű kérdésre egyetlen nőnek is ismerkedési szándékkal válaszolni?

Azért, hogy bizonyítsa az elméletünket (vagyis, hogy neki se kellünk, mert nyilván ő se különb ízlésű, mint a velünk szemben elhaladó napi 1000 nő vagy az az 1000, akit Tinderen húzunk jobbra).

Vagy azért, hogy az önmaga elméletét erősítse meg (vagyis, hogy észre kéne venni az átlagos lányokat), ezzel viszont önfeláldozó módon önmagát fedné fel (egy anonim oldalon), majd hozná kényelmetlen helyzetbe, hogy szándékosan szalad bele egy visszautasításba.

Érted már, hogy miért abszurd a felvetésed?

2021. júl. 27. 03:45
 16/28 Mojjo ***** válasza:
97%
@15: Öregem, az, hogy te más bármilyen gondolatát leabszurdozod, simán mehetne a szótárakba az irónia címszó alá illusztrációnak.
2021. júl. 27. 08:29
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
Oregem, elmeselned, hogy te hogyan ismerkedsz, vagfy mit ertesz ismerkedes alatt? Mert ez az elmegy melelttem 1000 no es egyik sem szolit meg, az nem ismerkedes. Lehet meg fogsz lepodni, de ha valamelyik no vonzonak latna teged, akkor sem fog odamenni hozzad. Vagy nalad hogyan zajlik egy ismerkedes?
2021. júl. 27. 12:24
 18/28 A kérdező kommentje:

#17: Ne tedd már szándékosan az értetlent. Aki valaha ISMERKEDETT már IDEGENEKKEL és nem a társadalom azon elég tetemes, mondjuk 40-50%-ába tartozik, akik iskolában, munkahelyen, szomszédban, szűk baráti körben találták meg a párjukat, esetleg ha az véget ért ÉVEK múlva, akkor ugyanúgy onnan választottak valakit és csak akkor kerültek perifériára, ha az ismert helyekről nem tudtak választani.

Vendéglátóiparban dolgozom, számos helyen dolgoztam már a forgalmasabb éjszakai szórakozóhelytől a csendes kis kávézókig. Ha egy nő nyitott az ismerkedésre, annak jelei vannak. Ha egy nő KONKRÉT személyekkel/típusokkal szemben nyitott, annak is vannak jelei, azt sokszor még egyszerűbb észrevenni.

Az évek és a rutin azt jelenti, hogy nem mész házhoz a pofonért. Számtalan alkalommal fogadtam pénzben vagy valami másban a kollégáimmal is, akik ugyanígy okoskodtak, mint te most és kivétel nélkül mindig én nyertem. Úgy, hogy TÉNYLEG össze akartam jönni a csajjal, nem szabotáltam szándékosan az ismerkedést, hogy gáz szöveggel megyek oda.

Munkámból adódóan rendszeresen van szerencsém azt is megcsodálni milyen az, amikor a nő szedi fel a férfit vagy a nő megy rá olyan férfiakra, akiknek már a nonverbális jelein látszik, hogy vissza fogja őt utasítani a férfi. De neki akkor is AZ a srác kell.

2021. júl. 27. 12:41
 19/28 anonim ***** válasza:
97%
18: És mi ebben a meglepő? Nálad is látszott, hogy a nő vissza fog utasítani, de neked is AZ a nő kell. Miért lenne a másik oldalról ez másképp? :D
2021. júl. 27. 12:52
 20/28 anonim ***** válasza:
96%
Arrol ugye tudsz, hogy nem mindenki akar ismerkedni? Aki akar azok is altalaban valami visszafogott modon csinaljak es idegenekkel szoba sem allnak. Az, hogy idegen noket leszolits, hogy menjenek randira veled, az mindig is a nullahoz konvergalt az esetek tobbsegeben. Miert? Mert nem tudsz csajozni. Nem az a csajozas, hogy odamesz boldog boldogtalanhoz es leszolitod. Ahogy mondtad, a jeleket kell eszrevenni. Na de mi van akkor, amikor senki nem ad jeleket? Akkor mit csinalsz?
2021. júl. 27. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!