Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ha kissé elvadultan élek?
"Úgy alapból minden off lenne."
De ha tudod hogy nem kavarnak a legtöbben büdös emberrel akkor mit szabadkozol, hogy "nem lehet érezni", meg minek teszed fel a kerdést?
Én büdös-retkes-igenytelen-csúf nőkent elfogadom hogy nem lesz senkim amíg ilyen vagyok. Nem jövök össze senkivel, nem keresek partnert. Neked miért nem megy? Ha jobban akarsz nőt mint amennyire lusta vagy akkor vegyél magadon erőt, ha meg lustának jobb lenni akkor meg ne csajozz, legyél büdös otthon.
Káposzta nélkül nem lakik jól a kecske.
Lemosod a jó kis pézsma illatot magadról.
Attól még próbálkozni lehet, hátha megszokják.
A kiinduló állapotom igényes, a párkapcsolat alatt lassan elzüllök.
" hátha megszokják"
Nem szokják meg, igénytelen az igénytelenhez való, aki igényest akar annak igényesnek kell lenni.
Gondolom másokat is zavar ha összvissz egy szál nőt tudtál összeszedni magad mellé, azt is ideig óráig amíg el nem hányta magát tőled és ki nem dobott.
Próbálkozzál haver, próbálkozzál.
Személy szerint az ilyen mellől megyek másik metrókocsiba.
Ha magadnak jó vagy így, hajrá.
Mások meg had undorodjanak tőled.
Én elhiszem hogy nincs erős testszagod, legalábbis télen ha nem mozogsz semmit, akkor nem lehet vészes. (...bár 2-3 nap után azért na :D)
DE már ne is haragudj, de nyáron?! :DD
Nem a szagomból vette észre, hanem hogy nem látott estefelé a fürdőszobába bemenni és nem hallotta a víz csobogását. Itt elröhögtem magam és lebuktam és onnantól kezdve ellenőrizte, hogy elmegyek-e zuhanyozni, benyitott, megnézte, hogy hogyan zuhanyzok. Ellenőrizte a használt tusfürdő mennyiségét stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!