Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire baj ha kissé elvadult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj ha kissé elvadultan élek?

Figyelt kérdés
Nem használok szalvétát és nincs is itthon. Van, hogy több napig hordom az alsógatyám is. Néha csak 2-5 naponta fürdök még ebbe a nagy melegben is. Volt barátnőm nehezen tolerálta, de másokat is ennyire zavarna?

#vadulás #tróger #5 naponta
2021. júl. 25. 17:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
#18 értem én, de aki elfogadja ezt az életstílust, az kezdettől elfogadja. AKi meg nem, az fél-egy év után is szakítani fog, mikor elkezdesz lezülleni.
2021. júl. 25. 19:16
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Facebook sztár lettél kérdező:)
2021. júl. 25. 19:35
 23/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
#22: Na, melyik shitpost csoportban? :D
2021. júl. 25. 19:37
 24/40 anonim ***** válasza:
57%
Marilyn Manson?
2021. júl. 25. 19:46
 25/40 anonim ***** válasza:
82%
Kb, mint az angolok. Néztem olyan műsort, hogy egy focicsapatból csak egy volt, akinek nem volt túrós a faxa urológiai vizsgálaton. El kellett nekik magyarázni a dolgokat. #csodálatoskülföldimentalitás. Ne izéljetek a kérdezővel, ő felzárkózott a fejlett nyugathoz. 😃
2021. júl. 25. 19:55
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem elvadultság, hanem igénytelenség. Igénytelen magára az, aki a sajáét többnapos szagában él otthon, nem fürdik, beizzadt alsógatyában pállik napokig. Azért ez együttélésnél nehezen elviselhető, undorító.

Tömegközlekedésen meg az ember már annyira megszokta a csövesszagot, hogy a kicsit kevésbé büdös már elfogadható.

2021. júl. 25. 22:33
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

B.szdki ez nem lehet igazi :D

Értelmesen és helyesen írsz, összeszedted a mondanivalód, erre igényes vagy, de arra már nem, hogy lefürödj mondjuk kétnaponta?

Azt hallottam, hogy van, aki covid-fertőzés után egyáltalán nem nyeri vissza a szaglását, talán náluk kellene próbálkozni.

U.i.: legalább megértettem, kiknek gyártják a 72 óráig védő dezodort. Sosem értettem, ki az, aki annyira igényes, hogy dezodort használ, de közben annyira igénytelen, hogy nem fürdik le három napig?

2021. júl. 26. 04:10
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
27! 3 napos ivós buli reggelein is beáll szinte mindenki a víz alá. Talán sátrazós túrázos dolgot tudok elképzelni fűrdés nélkűl.
2021. júl. 26. 17:47
 29/40 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyen szutyok párost, persze, lehet így is működni.
2021. júl. 31. 14:31
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

mi vagy te betanuló hippi vagy punk?

Az emberek a tiszta dolgokat szeretik és az illatokat nem a bűzt !

2021. júl. 31. 15:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!