Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek már, hogy manapság a társkeresőkön is csúnya nők vannak akikre az energiát is kár pazarolni?

Figyelt kérdés

Lehet az elkeseredettségem és fásultságom mondatja velem, de pl. facebook társkeresőn vagyok fent és azt a kevés egoista, diplomás, magát kérető, felszínes, hatalmas igényű jobb külsejű lányt (akikhez már akkor sincs kedved, amikor meglátod a felszínes képeit és leírását) leszámítva csupa proli aljanő van fent:

* Agyontetovált, szabolcs/borsod megyei Ewelyn vok oszt cshő erősen pigmentált vidéki lány

* Piercing-es/túlsúlyos önmegvalósító és erős igényes egyéniség (miközben full sárga a foga és zsíros a haja) aki persze első körben csak barátkozni akar

* Agyonhasznált +35-ös anyukák, összetört faarccal meg igénytelen külsővel akik várják a tartalmas kapcsolatot és önálló férfit

* Genetikai hibás nők és full ronda lányok, akiknek semmi önbecsülésük

* Meg határmenti (román) csajok akik mintha más bolygóról jöttek volna és semmi közöm nem lenne hozzájuk (nem mintha esélyem lenne, mert angolul se tudok)

Szóval néha felmegyek a face-ra "X-elgetni" vagy "Szívecskézni" de utóbbiból egyre kevesebb, szinte alig van akiért lenne értelme tovább erőlködnöm (és továbbra sincs garancia, hogy ők is egyáltalán visszaírnak).

Ti hogy látjátok?

2021. júl. 24. 16:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%

Az a probléma, hogy egy jó estben élőben átlagos nő is társkeresőn 8-9-esnek prezentálja magát a filterekkel pózolással, sminkkel, beállított fotókkal stb.

Egy férfi nem tud ennyit manipulálni magát a társkeresőn, a filterek csak a nőknek kedveznek, izmokat nem tudsz magadra varázsolni, viszont a nők simán manipulálják a mellmérettől kezdve a derék szélességet stb ...

Szóval azok a bomba nők a társkeresőkön, valójában full átlagos lányok, akiknek annyira elszállt az egójuk, hogy csak a kigyúrt fullos férfiakra mennek rá. De ez már ki lett tárgyalva itt ezerszer.

Egy normálisabban gondolkodó nő pedig nincs fent társkeresőn, vagy már házas. Szóval ennyi, hogy vagytok normális nők????????

Férfiakból is amúgy sok ám a selejt nem csak nőből, nem kell csak a nőket bántani, mert a férfiak között is sok a szobanovény szintű, vagy a beképzelt.

2021. júl. 26. 04:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Diplomád van, de nem tudsz angolul, annyira nem vagy művelt, hogy az egyetlen hobbid az autózás lenne, beszélgetni nem lehet veled, a kérdésed alapján buta vagy és rosszindulatú, ja és libidód sincs. Micsoda lehetőség! Csoda, hogy nem cuppannak rád a szexi nők.... ja, nem.
2021. júl. 26. 18:02
 23/27 anonim ***** válasza:
23%

Na a csajok beválaszolták sérelmükben ezt a kérdést úgy látom. :D

A társkeresőkön én is sokat lógtam, ma már csak havi egyszer ha felnézek, semmi értelme, normális nők nem teszik fel magukat. Ennek az oka valószínűleg az, hogy az életben kapásból elviszik az ilyeneket, így nekik már nincs szükségük neten társat keresni.

2021. aug. 1. 08:12
 24/27 anonim ***** válasza:
50%
Észrevettétek már, hogy manapság a társkeresőkön is CSÓRÓ FÉRFIAK vannak akikre az energiát is kár pazarolni?
2021. aug. 1. 09:44
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
#23 akkor te is nemnormális korodban voltál fent a társkeresőn?
2021. aug. 1. 11:29
 26/27 anonim ***** válasza:
25, nem értem a kérdést. Hogy érted, hogy "nemnormális korodban"??
2021. szept. 16. 15:42
 27/27 anonim ***** válasza:

Én épp azt vettem észre, hogy ma már olyan filterek vannak, meg olyan diszkrét push-up technológiák és sminkek, hogy nem lehet tudni, hogy valójában hogy nézne ki natúran, smink nélkül az adott lány.

De éppen ezért az igények az egekben és csak azt látod, hogy jobbra húzol 100-ból 90 nőt Tinderen, mert csak gyönyörűek jönnek szembe, de leírás a többségnél semmi vagy semmitmondó dolgok, match meg alig lesz, találkozó meg még úgyse.

2021. okt. 12. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!