Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek már, hogy manapság a társkeresőkön is csúnya nők vannak akikre az energiát is kár pazarolni?

Figyelt kérdés

Lehet az elkeseredettségem és fásultságom mondatja velem, de pl. facebook társkeresőn vagyok fent és azt a kevés egoista, diplomás, magát kérető, felszínes, hatalmas igényű jobb külsejű lányt (akikhez már akkor sincs kedved, amikor meglátod a felszínes képeit és leírását) leszámítva csupa proli aljanő van fent:

* Agyontetovált, szabolcs/borsod megyei Ewelyn vok oszt cshő erősen pigmentált vidéki lány

* Piercing-es/túlsúlyos önmegvalósító és erős igényes egyéniség (miközben full sárga a foga és zsíros a haja) aki persze első körben csak barátkozni akar

* Agyonhasznált +35-ös anyukák, összetört faarccal meg igénytelen külsővel akik várják a tartalmas kapcsolatot és önálló férfit

* Genetikai hibás nők és full ronda lányok, akiknek semmi önbecsülésük

* Meg határmenti (román) csajok akik mintha más bolygóról jöttek volna és semmi közöm nem lenne hozzájuk (nem mintha esélyem lenne, mert angolul se tudok)

Szóval néha felmegyek a face-ra "X-elgetni" vagy "Szívecskézni" de utóbbiból egyre kevesebb, szinte alig van akiért lenne értelme tovább erőlködnöm (és továbbra sincs garancia, hogy ők is egyáltalán visszaírnak).

Ti hogy látjátok?

2021. júl. 24. 16:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresőkön is? Miért, még hol?

És tényleg nem érthető, hogy ha nulla a libidód, akkor miért kell nő. Kifejtenéd? Érzelmi gyengédségre, gondoskodásra vágysz? Szeretsz csókolózni? Jó mással filmet nézni együtt?

2021. júl. 24. 16:49
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
Látom igények vannak, de nyujtani mit tudsz? Penzed sincs azt irtad...
2021. júl. 24. 16:50
 13/27 anonim ***** válasza:
36%

A fizetős kereső (rv) is elég mocsaras. Főleg vidéken. A pesti csajok rendben vannak, de nekem elég volt Bp-ből,éltem ott eleget. Kifejezetten elváltakat keresek gyerekkel, én is az vagyok. Mindenki utazásokra, táncra, baráti társaságra vágyik, már jó pont, ha a teraszon borozgatna. :D Egyik sem akar veteményest gyomlálni vagy tyúkot vágni. Várják a csodát, hogy begaloppozzon a fehér lóval, közbe meg eszik a sápatag texós csirkét, rántják a bécsit a vizes tarjából a színtelen ketreces tyúk tojásával, aki napot nem lát egész életében. Én se egy tenyeres-faros parasztlányt keresek, de ennyi élettelen nőt...

Aki csúnya, az nem tehet róla, én se vagyok matyóhímzés. De a fejekben vannak érdekes dolgok.

2021. júl. 24. 17:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13

Szerintem keverednek a fejedben a dolgok. Például én is "elvált" vagyok (nem voltam házas) felnőtt gyerekekkel, én sem akarok Bp-en élni, nem várom a herceget. "Mindenki utazásokra, táncra, baráti társaságra vágyik," - hát táncolni szeretek, de az nem hagyományos tánc, az egy nőcis, egyszemélyes tánc. Meg a barátokat is szeretem. De utazni nem szeretek (ill. nem tudok). Nem eszek sz.r kaját ill. ha igen, nem én tehetek róla. De: gyenge a fizikumom, nem tudnék gyomlálni, kapálni. Főzni sem tudok.

Bocsi. (Ill. tudok, de utálok.) Na? :)

2021. júl. 24. 17:07
 15/27 anonim ***** válasza:
* ez
2021. júl. 24. 17:08
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom ez most ilyen gyalázzuk a nőket trollkodás. Nyilván tisztában vagy vele, hogy neked mindenki szar, senki sem elég jó. Ilyen hozzáállással menj azt ásd el magad, vagy ismerkedj élőben vagy tököm tudja.
2021. júl. 24. 17:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te inkább ne ismerkedj kérdező.
2021. júl. 24. 19:05
 18/27 anonim ***** válasza:
45%

Nőként mondom,igazad van.

Tényleg ilyenek,de a férfiak többsége is ilyen.

2021. júl. 24. 21:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"egoista, diplomás, magát kérető, felszínes, hatalmas igényű jobb külsejű lányt"

Nyilván az egoista, magát kérető és felszínes, aki diplomásként nem egy 8 osztályt végzett, feketén alkalmi melókból tengődő suttyóval akar összejönni, hanem vannak elvárásai is.

Te mit tudsz nyújtani, ami miatt többre vagy jogosult, mint a fentebbi kategóriákba sorolt nők? Te egy adonisz vagy, hogy neked jó nő jár alanyi jogon?

2021. júl. 24. 21:12
 20/27 A kérdező kommentje:
#19: diplomám van
2021. júl. 25. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!