Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy manapság a társkeresőkön is csúnya nők vannak akikre az energiát is kár pazarolni?
Lehet az elkeseredettségem és fásultságom mondatja velem, de pl. facebook társkeresőn vagyok fent és azt a kevés egoista, diplomás, magát kérető, felszínes, hatalmas igényű jobb külsejű lányt (akikhez már akkor sincs kedved, amikor meglátod a felszínes képeit és leírását) leszámítva csupa proli aljanő van fent:
* Agyontetovált, szabolcs/borsod megyei Ewelyn vok oszt cshő erősen pigmentált vidéki lány
* Piercing-es/túlsúlyos önmegvalósító és erős igényes egyéniség (miközben full sárga a foga és zsíros a haja) aki persze első körben csak barátkozni akar
* Agyonhasznált +35-ös anyukák, összetört faarccal meg igénytelen külsővel akik várják a tartalmas kapcsolatot és önálló férfit
* Genetikai hibás nők és full ronda lányok, akiknek semmi önbecsülésük
* Meg határmenti (román) csajok akik mintha más bolygóról jöttek volna és semmi közöm nem lenne hozzájuk (nem mintha esélyem lenne, mert angolul se tudok)
Szóval néha felmegyek a face-ra "X-elgetni" vagy "Szívecskézni" de utóbbiból egyre kevesebb, szinte alig van akiért lenne értelme tovább erőlködnöm (és továbbra sincs garancia, hogy ők is egyáltalán visszaírnak).
Ti hogy látjátok?
A társkeresőkön is? Miért, még hol?
És tényleg nem érthető, hogy ha nulla a libidód, akkor miért kell nő. Kifejtenéd? Érzelmi gyengédségre, gondoskodásra vágysz? Szeretsz csókolózni? Jó mással filmet nézni együtt?
A fizetős kereső (rv) is elég mocsaras. Főleg vidéken. A pesti csajok rendben vannak, de nekem elég volt Bp-ből,éltem ott eleget. Kifejezetten elváltakat keresek gyerekkel, én is az vagyok. Mindenki utazásokra, táncra, baráti társaságra vágyik, már jó pont, ha a teraszon borozgatna. :D Egyik sem akar veteményest gyomlálni vagy tyúkot vágni. Várják a csodát, hogy begaloppozzon a fehér lóval, közbe meg eszik a sápatag texós csirkét, rántják a bécsit a vizes tarjából a színtelen ketreces tyúk tojásával, aki napot nem lát egész életében. Én se egy tenyeres-faros parasztlányt keresek, de ennyi élettelen nőt...
Aki csúnya, az nem tehet róla, én se vagyok matyóhímzés. De a fejekben vannak érdekes dolgok.
13
Szerintem keverednek a fejedben a dolgok. Például én is "elvált" vagyok (nem voltam házas) felnőtt gyerekekkel, én sem akarok Bp-en élni, nem várom a herceget. "Mindenki utazásokra, táncra, baráti társaságra vágyik," - hát táncolni szeretek, de az nem hagyományos tánc, az egy nőcis, egyszemélyes tánc. Meg a barátokat is szeretem. De utazni nem szeretek (ill. nem tudok). Nem eszek sz.r kaját ill. ha igen, nem én tehetek róla. De: gyenge a fizikumom, nem tudnék gyomlálni, kapálni. Főzni sem tudok.
Bocsi. (Ill. tudok, de utálok.) Na? :)
Nőként mondom,igazad van.
Tényleg ilyenek,de a férfiak többsége is ilyen.
"egoista, diplomás, magát kérető, felszínes, hatalmas igényű jobb külsejű lányt"
Nyilván az egoista, magát kérető és felszínes, aki diplomásként nem egy 8 osztályt végzett, feketén alkalmi melókból tengődő suttyóval akar összejönni, hanem vannak elvárásai is.
Te mit tudsz nyújtani, ami miatt többre vagy jogosult, mint a fentebbi kategóriákba sorolt nők? Te egy adonisz vagy, hogy neked jó nő jár alanyi jogon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!