Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban azért van sok embernek gondja az ismerkedéssel (férfiaknak és nőknek egyaránt), mert az elvárások mindkét oldalon az egekbe szöktek az internetnek hála?
A normális nők nincsenek társkeresőn, mert elvette a kedvüket a sok retardált férfi.
A normális férfiak sincsenek, mert belátják, hogy a sok retardált pasi elvette az esélyüket a normális nőktől.
Tehát okoljátok a kiéhezett férfiakat, akik visszaélnek a netes társkeresés előnyeivel és kapzsi módon próbálják kihasználni egy kis ingyen szexért. Ezért nincs bizalom sem egyik részről sem. Neten könnyű hazudni, másnak kiadni magad, stb. így hogy is lehetne ismerkedni bárkivel? Bizalom nélkül?:
Nekem élőben pont ugyanazok az elvárásaim, mint online.
Viszont ha egy férfi (?) már a bemutatkozó profilján azon fanyalog, hogy a nőknek milyen magasak az elvárásai, akkor biztosan nem akarok vele megismerkedni.
Én csak annyit tudok, hogy most kaptam egy KEMÉNYEN ÍTÉLKEZŐ választ valakitől. Önmagát úgy mutatta be az illető, mint aki SOHA SEMMIÉRT nem bocsát meg - tehát már régen le kellett volna mondanom róla.
"Tűrtem és nyeltem" egy darabig azt a rengeteg zagyvaságot, amit írt. Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet az illető.
Ui: kevés férfival volt még annyi bajom, mint az ötvenes-hatvanas korosztállyal. Iszonyú sokat várnak el a hölgyektől. Jobbak a fiatalabb korosztály, mert kevésbé megkeseredettek és főleg rugalmasabbak.
középkorú hölgy
Szerintem is többnyire azoknak a fiataloknak van baja az ismerkedessel akik online élik az életüket. Pont úgy viselkednek mint az az idősebb korosztály aki megkeseredett (nem mindenkire ertem).
Mennyi minden kiderülne pár személyes találkozásbol amikor szemben állunk az emberrel, személyesen beszélgetünk vele, ilyenkor derül ki igazán higy mennyire értitek meg egymást. És látjuk hogy van-e vonzódás vagy sem. Ez mind nem derül ki a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!