Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban azért van sok embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban azért van sok embernek gondja az ismerkedéssel (férfiaknak és nőknek egyaránt), mert az elvárások mindkét oldalon az egekbe szöktek az internetnek hála?

Figyelt kérdés
Sokat olvasom hogy az internet világa cseszte szét az ismerkedést (főleg a tinder) mivel megnövelte az elvárásokat mindkét nemnél..Azért írtam, hogy olvasom mert én személyesen még nem tapasztaltam ilyesmit csak itt látom gyakorin..ti tapasztaltok ilyesmit?

2021. júl. 24. 08:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Meghogy az emberek önmagukkal sincsenek tisztában.
2021. júl. 24. 19:02
 22/29 anonim válasza:
48%
Az is benne van, hogy a lányok jó része nézi a pl a tiktok nak nevezett baromságot, és azt hiszik, hogy az ott szereplők az ideálok, a másik oldalról a férfiaknak is megnőtt az elvárásuk a sok elérhető jól kinéző nőket ábrázoló média tartalmak miatt. Arról nem is beszélve, hogy gyakran beszélgetés közben is csak a telefonon mutogatnak az emberek egymásnak mindent, és chatben azonnal megbeszélik ami pillanatnyilag történik velük, így nem marad miről élőben beszélni, és így elmarad az ismerkedési tapasztalat, ezáltal félnek az emberek közeledni a másik felé.
2021. júl. 24. 23:35
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

A normális nők nincsenek társkeresőn, mert elvette a kedvüket a sok retardált férfi.

A normális férfiak sincsenek, mert belátják, hogy a sok retardált pasi elvette az esélyüket a normális nőktől.

Tehát okoljátok a kiéhezett férfiakat, akik visszaélnek a netes társkeresés előnyeivel és kapzsi módon próbálják kihasználni egy kis ingyen szexért. Ezért nincs bizalom sem egyik részről sem. Neten könnyű hazudni, másnak kiadni magad, stb. így hogy is lehetne ismerkedni bárkivel? Bizalom nélkül?:

2021. júl. 26. 04:26
 24/29 anonim ***** válasza:

Nekem élőben pont ugyanazok az elvárásaim, mint online.

Viszont ha egy férfi (?) már a bemutatkozó profilján azon fanyalog, hogy a nőknek milyen magasak az elvárásai, akkor biztosan nem akarok vele megismerkedni.

2021. aug. 19. 11:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok, hogy most kaptam egy KEMÉNYEN ÍTÉLKEZŐ választ valakitől. Önmagát úgy mutatta be az illető, mint aki SOHA SEMMIÉRT nem bocsát meg - tehát már régen le kellett volna mondanom róla.

"Tűrtem és nyeltem" egy darabig azt a rengeteg zagyvaságot, amit írt. Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet az illető.

Ui: kevés férfival volt még annyi bajom, mint az ötvenes-hatvanas korosztállyal. Iszonyú sokat várnak el a hölgyektől. Jobbak a fiatalabb korosztály, mert kevésbé megkeseredettek és főleg rugalmasabbak.

középkorú hölgy

2021. aug. 19. 12:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyok az elvárásaid, csak Nem kellek senkinek! 32f
2021. aug. 21. 08:19
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is többnyire azoknak a fiataloknak van baja az ismerkedessel akik online élik az életüket. Pont úgy viselkednek mint az az idősebb korosztály aki megkeseredett (nem mindenkire ertem).

Mennyi minden kiderülne pár személyes találkozásbol amikor szemben állunk az emberrel, személyesen beszélgetünk vele, ilyenkor derül ki igazán higy mennyire értitek meg egymást. És látjuk hogy van-e vonzódás vagy sem. Ez mind nem derül ki a neten.

2021. aug. 21. 12:30
 28/29 anonim ***** válasza:
68%
Évtizedek óta sulykolja a média az emberekbe, hogy "nehogymá' a csóri osztálytársaddal gyere össze. Ott az édes élet meg a való világ a kerítésen túl, ha nem találsz elég jót, inkább légy egyedül". És inkább vannak egyedül mint azzal aki ugyanazt az egyszerű melót ugyanott csinálja. Mert "valahol" ott a tökéletes(ebb) "igazi". Látni is a meredeken zuhanó népességnövekedési adatokból akár magyarország lakosságán is, hogy baj van. Sebaj, mindenki éljen egyedül. Én is megvárom inkább Scarlett Johannson magyar ikertesóját, nem holmi szomszéd Marikákkal fogom "beérni".
2021. aug. 22. 16:41
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem ezért fogy a népesség, hanem mert a nyugati világban nem vállalnak már annyi gyereket. Kezd kihalni az a nézet, hogy ha nem potyogtatod a gyerekeket, értéktelen szar vagy. Az emberek a 3-4 helyett inkább egy gyereket vállalnak, vagy egyet sem, és inkább a saját boldogságukra fókuszálnak. Nyugat-Európában azért nő a népesség, mert özönlenek a bevándorlók azokból a kultúrákból, ahol még mindig 4-5 gyereket vállalnak. Ja, meg természetesen innen el is vándorolnak az emberek normális helyekre. Ezért csökken a népesség, nem azért mert a nőknek le kéne állni BÁRKIVEL. Amúgy nincs szingli nő ismerősöm, úgyhogy nincs "mindenki" egyedül.
2021. aug. 22. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!