Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban azért van sok embernek gondja az ismerkedéssel (férfiaknak és nőknek egyaránt), mert az elvárások mindkét oldalon az egekbe szöktek az internetnek hála?
erdekes, eleg sok atlagos (nem
kigyurt, nem magas, nem kifejezetten jokepu vagy nagyon okos, nem gazadag stb) ferfiismerosom el parkapcsolatban vagy hazassagban. csak ok nem annyira elettelenek, hogy ide jarjanak ezt bizonygatni. tehat nem, itt normalis, parkapcsolatban elo ‘atlagos’ ferfi velemenyet valoban nem fogod olvasni, mert nekik van eletuk es nem az online picsogassal vannak elfoglalva.
"Úgy szeretem, amikor a nők bizonygatják, hogy a mai átlagférfiaknak egyáltalán nincs nehéz dolga... baromira hiteles vagy, mondhatom!"
Önkritikás neked miért van nehéz dolgod?
Neked van feleséged vagy barátnőd (napszaktól függ), és már a mamahotelből is kiköltöztél a szutykos panelbe. Éled az álmaidat!
Utolsó válaszom feléd:
A nők szégyene vagy. Egész nap itt lógsz GYK-n, belekötsz mindenkibe, listát vezetsz az emberekről, csak hogy provokálhass másokat. Semmi életed nincs, az anyáddal laksz, se hobbid, se lehetőségeid.
Ahelyett, hogy rendeznéd az életedet, ITT tombolsz, mint egy hülyegyerek. Én azt sem tudom, hogy ki vagy, te meg szerintem kiplakátolod a faladra a kommentjeimet.
Próbálhatod itt játszani a fejedet, de mindenki számára világos, hogy csak egy figyelemhiányos lúzer vagy. Szerinted van olyan nő, akinek ez nem esik le? Hát mindent megteszel, hogy figyelmet kapj! Hát el sem tudom képzelni, hány válaszhoz írtál már hozzám címzett provokációs felkérést!
Ja és a legszebb, hogy én már nemegyszer felajánlottam, hogy írj rám privátban, beszéljük meg, ha van valami problémád. De te? Te becsicskultál, mint egy kivert szuka!
És ezután még van pofád leszólni másokat?! Amikor egy figyelemhiányos kis csicska lúzer vagy, aki anyucin élősködik? Hát ez már a szánalmasság netovábbja!
Vajon most lesz végre annyi arcod, hogy rámírj? Dehogy fogsz rámírni. Egy csicska vagy, akinek van 5 másik profilja, hogy felpontozza saját magát, és lepontozzon másokat.
A magadfajtákkal egy dolgot lehet kezdeni:
Elkerülni.
Sajnálom a szüleidet, amiért egy ekkora csődtömeg lányuk van!
Önkritikás olyan sok mindent találsz ki rólam, amiknek a 80%-át már megcáfoltam.
Én lógok egész nap a gyakorin? :DDD Hazajöttem a nyaralásból, plusz utána sem voltam itt majd egy hétig, feljövök, és a te kommentjeidet látom majdnem először:D Nem vezetek listát az emberekről, egyedül rólad, mert nagyon szórakoztat a jelenséged. Oltod a nőket folyamatosan, közben meg hazudsz össze-vissza. Egy elmebeteg mihazánkos vagy zéró élettel. Próbálsz oltani mindenkit, érvelni nem tudsz (az a legnagyobb érved, hogy EZ NEM ÉRV!!!)
Nekem veled ellentétben vannnak barátaim, párom és hobbijam is. Az életem is teljesen jó irányba halad.
Már a másik kérdés alatt leírtam, de egy 150 nm-es kertes házban lakom Budapeset agglomerációjában. Elnézésedet kérem, hogy nem költözöm be egy panelbe a fizetésem 40%-ért, csak azért, hogy neked tetszen. Mondtam, hogy ha ennyit tudsz felhozni ellenem, akkor valamit nagyon jól csinálok. Nem élősködöm senkin ugyanis, senki nem költ rám egy fillért sem. Látod megint nincs egy árva érved sem, csak a valóságot ferdíted el.
Nem fogok rádírni privátban, köszönöm a lehetőséget :)
Látom egyébként nagyon frusztrált vagy! Picit le kéne nyugodni:)
"Hát el sem tudom képzelni, hány válaszhoz írtál már hozzám címzett provokációs felkérést!"
Ezeket pedig a provokatív válaszaidra írtam mindig. Tudod, aki egy fórumra ír, az vállaja, hogy mások hozzá fognak szólni. Mondjuk tudom, hogy az a problémád, hogy ha leírom több helyre, hogy ki vagy, még a minimális szavahihetőséged is elvész, és ez az a fórum jelenti az életedet, ezért fáj neked annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!