Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömeges lövöldözésre készült egy magát incelnek nevező férfi. A hatóságok jelentése szerint 3000 ember megölését tervezte. Nem ilyesztő belegondolni, hogy hány Elliot Rodgerhez hasonló elmeháborodott lehet még közöttünk?
Egyet legalább sikerült időben lekapcsolni, mielőtt mészárlást rendezett volna..hogyan termelődnek az ilyen gondolkodású emberek, a sok elutasítástól? Vagy valami mástól?
2
Nő vagyok, szóval hogy a fenébe értenék ezzel eggyett? Azt sem tudod melyik nemet képviselem, de ennek ellenére biztosra veszed hogy támogatom..hűha.
Nem ertem az inceleknek miert vannak tévképzeteik arrol hogy a jo pasik meg a nők a hibásak azerr mert neki nem jut.
Egyik sem önfejleszt. Csak dohog
Inkább felháborító és tragikus.
Ártatlanoknak kell meghalnia, mert ő képtelen az önkritikára és önfejlesztésre.
Bármennyire alakult át a világ, ez semmire nem ad mentséget vagy indítékot és nem is enyhítő körülmény. Átalakult, na és? Attól még nincs joguk egy másik emberhez.
Amelyik ffinak nem jut no annak minden esetben magán kellene elgondolkodnia.
Olyan azinten beszűkült a tudatuk vagy látóteruk hogy teljesen ertheto hogy nem kellenek senkinek. Csak nekik nem vilagos egyedul.
"de abban igazuk van, hogy eléggé átalakul világ."
Művelődéstörténetet, néprajzot, történelmet tanulok többek között. Ekkora kényelemben még nem éltetek, ehiheted nekem. Mesélj, kérlek, mi is volt olyan könnyű régen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!