Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elmeháborodott ez a nő?
Figyelt kérdés
Exem (akivel 3 éve nem vagyunk együtt, nem beszélünk, semmi kapcsolat nincs köztünk) nője tegnap odament a mostani páromhoz egy buliban és lehordott engem mindennek (amúgy életemben nem beszéltem a csajjal). Hogy én mekkora egy k..va vagyok, bunkó, rázom magam állandóan, csak a pénzre megyek... Persze páromat ez nem hatotta meg, de nem értem h egy 34 éves nőnek nincs jobb dolga mint a barátja exét cseszegetni, meg azt nézni Facebookon hogy én mit csinálok?2014. szept. 28. 13:50
1/20 anonim válasza:
És neked nincs jobb dolgod, mint sem hogy ezzel foglalkozz?
2/20 anonim válasza:
Nem elmeháborodott. Csak féltékeny. Nagy különbség.
A kérdésnek semmi értelme...
3/20 A kérdező kommentje:
Képzeld nincs. Mert párom megkérdezte, hogy ez mégis mi volt. Miért Te örülnél ha valaki állandóan elmocskolna a hátad mögött??
2014. szept. 28. 13:52
4/20 A kérdező kommentje:
Féltékeny? Akkor meg a saját párját cseszegesse ne engem. Együtt vannak 3 éve, van egy gyerekük, ez a legnagyobb baja hogy a párja anno kivel volt együtt?! Hát gratula.
2014. szept. 28. 13:54
5/20 anonim válasza:
Lehet, hogy az exed még nincs túl rajtad és túl sokat beszélt még rólad, a nő meg féltékeny típus. Attól még nem elmeháborodott. Ne foglalkozz vele, az ő dolguk. 32N
6/20 A kérdező kommentje:
Nyilván aki odamegy egy vadidegenhez hogy te a nőd ilyen meg olyan... az normális. Persze.
2014. szept. 28. 13:57
7/20 anonim válasza:
Az is olyan normális aki képes erre a baromságra pazarolni az idejét.
8/20 A kérdező kommentje:
És az is ugyanilyen normális, aki minden kérdés alá azt írogatja, hogy ez mégis ki a faszt érdekel? Neked sincs jobb dolgod minthogy számodra érdektelen kérdésekre válaszolj.
2014. szept. 28. 14:06
9/20 anonim válasza:
40%os válaszokat ad, ergo jóval átlag alatti. Vagy troll, vagy csak szimplán hülye mint az ülepem.
10/20 anonim válasza:
Csak nem tetszett egy rakat melegnek, hogy én nem tartom természetesnek a homoszexualitást. Ezért vagyok 40%on, előtte 91%os voltam :), csak aztán jött az a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!