Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is elmeháborodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elmeháborodott ez a nő?

Figyelt kérdés
Exem (akivel 3 éve nem vagyunk együtt, nem beszélünk, semmi kapcsolat nincs köztünk) nője tegnap odament a mostani páromhoz egy buliban és lehordott engem mindennek (amúgy életemben nem beszéltem a csajjal). Hogy én mekkora egy k..va vagyok, bunkó, rázom magam állandóan, csak a pénzre megyek... Persze páromat ez nem hatotta meg, de nem értem h egy 34 éves nőnek nincs jobb dolga mint a barátja exét cseszegetni, meg azt nézni Facebookon hogy én mit csinálok?
2014. szept. 28. 13:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is lepontoztam. :)
2014. szept. 28. 14:08
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nekem nincs jobb dolgom, vasárnap van tudod.
2014. szept. 28. 14:09
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon ügyes vagy, majd remélem a barátod megsimizi miatta a buksid hogy milyen kis ügyes lány vagy. Színtiszta szórakozás ez az oldal. :D
2014. szept. 28. 14:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Miért te mit csinálsz vasárnap? Ismeretlen emberekkel kötekedsz. Azt kívánom, ennél nagyobb örömöd ne legyen! Szia további szép délutánt!
2014. szept. 28. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
En is lepontoztam kerdezo :)
2014. szept. 28. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
14%
Jajj még a végén el is átkozol? Keressek valami okkultista könyvet neked hogy nagyobb sikerrel járj ? :O
2014. szept. 28. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
agyal neki..mond el neki hogy ha megegyszer veled foglalkozik akkor megbanja azt is hogy megszuletett s ha megjobban idegesiteni akarod mond azt neki ...hogy orulj hogy at adtam neked :)) :D
2014. szept. 28. 14:14
 18/20 Hercegnő_: ) ***** válasza:
75%

Nem volt szép dolog a nőtől,ha ilyen régóta együtt van az exszeddel,igazán,mi a fenét hordott le téged?!

De a barátod úgysem csinált semmit,nem érdekelte,rábólintott,továbbállt.Téged se izgasson már ez a téma.

A nő szereti a figyelemfelkeltést és egymásnak csapatni a párokat,csak ennyg. :-)

2014. szept. 28. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az exed sokat beszélhetett neki rólad, meg még az is lehet, hogy alapból egy minden lében kanál nő, ne foglalkozz vele. A párodat meg ha zavarja, nyugtasd meg, hogy ez csak egy dilis nő, aki nagyon ráér másokkal foglalkozni (hasonlóképp az itteni 40%-os válaszolóhoz, aki inkább kezébe vehetne egy regényt olvasni, vagy kimehetne sétálni, de az ilyenek úgyse fogadják meg ezeket a tanácsokat, mert ők akkor érzik jól magukat, ha beleköthetnek valakibe).

Ne foglalkozz az ilyenekkel, egyszer úgyis abbahagyják, ha látják, hogy nem tudnak felhúzni, nem velük élsz egy fedél alatt (úgy nehezebb lenne).

2014. szept. 28. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyenek (meg még aljasabb emberek is), de ameddig mindketten ignormálni tudjátok, addig felesleges vele foglalkozni.

Facebookon meg be lehet ám állítani, hogy ki mit láthat és mit nem. Amit nem lát, azzal nem tud foglalkozni. ;-)

2014. szept. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!