Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú aki csinált már a városához kötődő társkereső csoportot a Facebookon? Bővebben lent! F
Figyelt kérdés
Nagyvárosban élek. És barátnőt szeretnék magamnak. Arra gondoltam, hogy csinálnék társkereső csoportot a városra ahol élek. Nagyrészt lányok lennének benne akikkel én ismerkedhetek. Nagyrészt csak lányokat vennék fel a csoportba. Milyen ötlet ez? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!2021. júl. 22. 06:36
61/69 anonim válasza:
60: Július óta még mindig ezen rágódsz? Azóta már rég megnézhetted volna, hogy csinálsz saját csoportot és leírhatnád a tapasztalataidat. Ehelyett mit csináltál? Vártál fél évet, hogy ideírj a saját válaszod alá?
62/69 anonim válasza:
Hagyd a francba 61#!
Már meg lett neki mondva hogy csinálja meg ha annyira jó ötletnek tartja, de csak szajkózza hogy más csinálja meg ezt helyette
Pedig ez jól láthatóan rajta kívűl senkit sem érdekel.
Nálam is csak berakja a gyk a figyeltek közé mert egyszer válaszoltam ide, azt nem tudom törölni. Fos ez a gyk
63/69 A kérdező kommentje:
Még mindig nem csináltam meg, mert érdekelne személyes tapasztalat a dologról. Van valakinek személyes tapasztalata ezügyben?
2021. dec. 23. 10:04
64/69 anonim válasza:
63: Július óta feltűnhetett volna már, hogy NINCS. Troll vagy?
65/69 A kérdező kommentje:
Miért tűnt volna fel... na van valaki aki segít?
2021. dec. 23. 11:21
66/69 A kérdező kommentje:
Na csinált már valaki a lakóhelyéhez köthető társkereső csoportot?
2021. dec. 28. 14:36
67/69 anonim válasza:
Én csak egy budapesti nekrofil társkereső csoportot hoztam létre. Csak halottakkal állok szóba, de eddig nem volt sok jelentkező.
68/69 A kérdező kommentje:
Már 1 hete megvan a csoport, de sajnos eddig még senki sem jelentkezett bele, tehát nincsenek benne tagok, mert akiket én meghívtam bele (ismerőseimet engedi csak meghívni) azok közül senki sem fogadta el a jelentkezést.
2022. febr. 21. 08:53
69/69 anonim válasza:
A mai nőknek nincs szüksége társkeresőkre, úgyhogy az egész hamvában holt
Engedd el ha jót akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!