Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan fiú aki csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki csinált már a városához kötődő társkereső csoportot a Facebookon? Bővebben lent! F

Figyelt kérdés
Nagyvárosban élek. És barátnőt szeretnék magamnak. Arra gondoltam, hogy csinálnék társkereső csoportot a városra ahol élek. Nagyrészt lányok lennének benne akikkel én ismerkedhetek. Nagyrészt csak lányokat vennék fel a csoportba. Milyen ötlet ez? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

2021. júl. 22. 06:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
82%

"A városban, ahol élek új párok alakulhatnának."

"Nagyrészt lányok lennének benne akikkel én ismerkedhetek."

Hárem?

2021. szept. 4. 13:56
 52/69 A kérdező kommentje:
Utána már írtam javítást!!!
2021. szept. 4. 15:18
 53/69 anonim ***** válasza:
91%
Nem jó ötlet a face csoport. Ott megjelennek a "teccessz, jozzsy vgyhok irj" szintű emberek tömegei és szerteszét spammelnék az oldalt.
2021. szept. 4. 20:07
 54/69 A kérdező kommentje:
#53 minden tagot én engednék be 1esével. És amint amint látnék vagy tapasztalnék ami ilyesmi lenne, ami nekem ne tetszene az egyből repülne. Így mit szólsz hozzá?🤔 És ha a face csoport nem jó ötlet, akkor mi lenne a jó ötlet?🤔
2021. szept. 4. 21:32
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
54: Használni valamelyik meglévőt. Nem lehet "feltalálni a spanyolviaszt". 600 ismerkedős face csoport van már, meg is lehet nézni őket, kritikán aluliak.
2021. szept. 4. 21:40
 56/69 A kérdező kommentje:
1 meglévő társkereső csoport sincs a lakhelyem környékén. Nem is hallottam még ilyenről. Voltam már sok ismerkedős csoportban annak idején, de ott az ország minden részéről voltak. Na engem ez ilyen formában nem érdekel. Ezért akarok csak a környékemen élőkkel csinálni 1 csoportot.
2021. szept. 4. 21:57
 57/69 anonim válasza:
91%

Semmi értelme. Most olvastam itt egy kérdést, egy fiú írta, és az volt a problémája, hogy vágóhídon dolgozó nőkkel akar ismerkedni, és nem talál fórumot, ahol ők gyülekeznek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Szerintem kb. ekkora potenciális célközönségre számíthatnál egy általad létrehozott lokális társkeresővel is. Inkább menj fel Randivonalra, állítsd be a városodat, ott sokkal több nőt fogsz találni. Vagy akár Tinderen, ami alapból eleve csak a közeledben keres.

2021. szept. 5. 01:48
 58/69 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek társkeresőre. Főleg nem fogok fizetni érte...
2021. szept. 5. 10:32
 59/69 A kérdező kommentje:
Na szóval azóta csinált már valaki a városához kötődő társkereső Facebook csoportot?
2021. dec. 19. 13:30
 60/69 A kérdező kommentje:
Na van itt olyan személy?
2021. dec. 22. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!