Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan fiú aki csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki csinált már a városához kötődő társkereső csoportot a Facebookon? Bővebben lent! F

Figyelt kérdés
Nagyvárosban élek. És barátnőt szeretnék magamnak. Arra gondoltam, hogy csinálnék társkereső csoportot a városra ahol élek. Nagyrészt lányok lennének benne akikkel én ismerkedhetek. Nagyrészt csak lányokat vennék fel a csoportba. Milyen ötlet ez? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

2021. júl. 22. 06:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
78%

1. Miért érdekelne bárkit a te csoportod, amikor van számtalan jobb lehetőségük ismerkedni?

2. Ha "nagyrészt" lányok vannak, akkor a lányok hamar kilépnének, mert minek maradnának egy olyan csoportban, ahol kevesebb a fiú, így még kevesebb az, aki érdekes számukra?

2021. júl. 23. 12:13
 32/69 A kérdező kommentje:
Úristen... gondoltam, hogy nem is a te környékeden élőket fogja érdekelni a csoport. A szavaim kiforgatását meg fejezzétek már be!!! 1 szóval nem említettem, hogy kevesebb lenne a fiú mint a lány!
2021. júl. 23. 12:25
 33/69 anonim ***** válasza:
78%

Az én környékem az olaszországi Rómát jelenti, szóval mindegy, hidd el, nem vagyok érintett. A te környékeden miért érdekelne bárkit, amikor biztosan ott is vannak már bejáratott ismerkedési módszerek mind élőben, mind az interneten?

Te magad írtad, hogy "nagyrészt" lányok lennének. Ez azt jelenti, hogy többen lennének a lányok, mint a srácok és mivel ezt előre kijelentetted, ezért szándékosan szeretnéd így. Magadnak mondasz ellent.

2021. júl. 23. 12:31
 34/69 anonim ***** válasza:
78%
Engedjétek el, a csávó vagy nagyon élvezi a trollkodást, vagy nagyon hülye de inkább az első (még van hitem az emberiségben 😂)
2021. júl. 23. 12:47
 35/69 A kérdező kommentje:
Azt azért írtam, mert sokkal több fiú ismerősöm van a környékemről mint lány. És mint mondtam 1 ismerősöm sem lenne a csoportban. Ezért írtam, hogy több lenne a nő.
2021. júl. 23. 15:37
 36/69 anonim ***** válasza:
78%

"1 szóval nem említettem, hogy kevesebb lenne a fiú mint a lány!"

"Ezért írtam, hogy több lenne a nő."

És akkor mi vagyunk akik kiforgatják a szavaidat, meg nem tudunk normálisan leírni semmit.

2021. júl. 23. 16:42
 37/69 A kérdező kommentje:
Nem tudod értelmezni amiket írok...
2021. júl. 23. 16:57
 38/69 anonim ***** válasza:
78%
Jaja, tényleg. Bocsi azt kihagytam hogy értelmezni sem tudjuk amit írsz 🙁
2021. júl. 23. 18:14
 39/69 A kérdező kommentje:
Jólvan szevasz... hasznos választ kaphatok?
2021. júl. 23. 22:17
 40/69 anonim ***** válasza:
83%

Hasznos válaszokat kaptál már dögivel (a hasznos nem egyenlő azzal hogy neked is tetszik amit mond a másik), inkább kérj olyan választ ami igazat ad neked. Akkor nem fog írni senki (biztos van néhány ember aki úgy gondolkodik mint te, de elég kicsi az esélye hogy idetalál).

Az én megoldásom erre a helyzetre az hogy nem vitatkozol itt, hanem megcsinálod a csoportot aztán látod hogy sikerül. Ha pozitív megerősítés nélkül nem akarod, akkor nem is akarod igazán. Viszont ha nem akarod igazán akkor nem értem miért nem fogadod el a negatív kritikát?

Ennél szebben nem tudom leírni sajnos, ha így sem esik le mit akarok mondani (meg a többi válaszoló) akkor én itt végeztem, mert "okos enged, szamár szenved".

2021. júl. 23. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!