Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak így beállítva a nők?
Folyamatosan az megy itt az oldalon, hogy a nőknek minden könnyű, csak saját akaratukból vannak egyedül, és minden ujjukra 50 modell srác jut. Ez szerintem onnan jön, hogy a férfiak kezdeményeznek, de egy kezdeményezés még nem készpénz. Ezzel a logikával a férfiaknak sokkal több a lehetőségük, mert ők minden lányt leszólíthatnak a világon. A valóságban én teljesen mást tapasztalok. Néhány ellenpélda:
- Elég végignézni tinderen, szebbnél szebb, már-már modell lányoknál rendszeresen ki van írva, hogy a férfi írjon előbb, stb stb. Biztos azért fontos kiírnia ezt, mert egy nap 100 embertől kap levelet.
- Az egyik matchem 4 üzenetváltás után azt mondta nekem, hogy 2 hete van fent, de eddig toronymagasan ütöttem mindenkit azzal, hogy nem az ágyba invitáltam már az első mondatomban, és nem csak a szexről tudok beszélni.
- Unokatesóm egy gyönyörű lány. Ő megmondta, hogy nagyon válogat, 5-nél több matche csak azért szokott lenni, mert senki nem ír rá.
- Én jóindulattal sem vagyok főnyereménynek nevezhető. Viszont tinderen az elmúlt pár hétben 8 lány volt, aki beszélgetést kezdeményezett, mert én nem írtam nekik. Biztos náluk is sorban állnak milliárdos fitneszkirályok, ha az én 2 szelfis profilom megért náluk egy üzenetet.
- Valamelyik nap láttam itt egy szavazást, ahol az lett az eredmény, hogy a matchek 10%-a ír a lánynak, annak is a nagy része "szia mizu"
- Egy barát barátnőm arról panaszkodott, hogy hiába öltözött ki, ment jó helyre estére, szemezett férfiakkal, mosolygott rájuk, senki nem ment oda hozzá(juk).
Szóval miről beszélünk? Miért van itt a nők helyzete az egekbe magasztalva? Vagy az én környezetem ilyen bénácska? Lányok, ti mit gondoltok?
Átlagos férfira nem szoktak lányok írni soha
Jól látszik hogy a kérdező nő, mert női szemszögből elképzelve ábrázolja egy férfi helyzetét a tinderen, ami persze köszönőviszonyban sincs a valósággal. Annyira szánalmas az erőlködése hogy a férfiakat lejárassa és a nőket sajnáltassa, hogy kár is volt olvasni
Én is pont egy vitában bíztam, de ez ebben a helyzetben lehetetlen, nincs meg a másik oldal hitele
"Átlagos férfira nem szoktak lányok írni soha"
Ez szerint ezek a lányok láttak bennem valami nem átlagosat.
"női szemszögből elképzelve ábrázolja egy férfi helyzetét"
Azért, mert a te helyzetet valamilyen tinderen, attól még a másé nem olyan.
"férfiakat lejárassa"
Melyik mondatomba láttad ezt bele? Ennyire alacsony lenne az önbecsülésed?
Hónapok alatt alig volt pár matchem. Aki matchelt velem, többnyire az sem írt vissza.
Pedig nem vagyok se csúnya, se kövér.
Ennél biztos, hogy könnyebb a legtöbb lánynak.
Én már belecsömörlöttem az egész társkeresősdibe.
21F
Autópiac. Nők a vevők, férfiak az eladók.
Kinek jobb? A vevőnek ott a pénze, válogathat. Az eladó meg várhatja hogy ki veszi meg az autóját.
Az autók értéke a béka s*gge alatt, a vevők a legjobb autókat akarják. Annak az eladónak akinek full extrás, szuper autója van, arra óriási az érdeklődés.
Az átlagos autók, szervó kormány, klíma, elektromos ablak régen menőnek számítottak, de ma már ez kevés.
Hát ez van.
Átlagos férfi ne várjon csodát, oda már sokkal sokkal több kell. Abban ne bízz, hogy normális az értékrended, ápolt vagy, tudsz kommunikálni, van munkád, rendezett az életed stb., hogy ez felkelti bármilyen nőnek is az érdeklődését.
Ez elég volt a '90-es évekig. Ma már beszélj 3 nyelven minimum, utazz 30 országba, legyél project manager a CERN-ben, légy europér, legyen tökéletes a bmi indexed, járj hetente kozmetikushoz, a ruhás szekrényed kegyen maga a Van Graaf, sportolj hetente 7 alkalommal, legyél gasztronómiai zseni, érts a borokhoz, a szociális hálód csa és kizárólag a felsőbb osztályból álljon. Belvárosi loft lakás, 2 autó, amiket max 3 évesen már lecserélsz. A férfi erő minden másodpercben sugározzon rólad, határozottság, tudás, önbizalom minden körülmények között. A szexuális kisugárzásod 16 óra kemény munka után is brutális legyen, légy lehengerlő. Tökéletes mellkas, karok, fenék lábak. Természetesen zsírszövet nélküli kockás has, fazonírozott fan szőrzet, vastag, nagy, kemény eres dákó, aminek a külső megjelenésétől is csorog a nyál. Persze igazi spermazuhany legyen, ne csak valami üres fogkrémes tubus szerű utolsó cseppeket magából kisajtoló rúd. 10-12 teljes töltetet akár két méterre is kilövő tarack!
Szóval ha te ezt nem hozod, akkor még egy elvált, két gyereket nevelő, a kínain zoknit áruló nőnek is kevés vagy.
Ez azért túlzás, abban az egyben viszont egyetértek, hogy szerintem összességében nagyot nőttek a nők igényei.
Ezek az igények viszont addig fenntarthatók csak, amíg ezeket valaki(k) ki tudja elégíteni.
És vannak azért -incel módon fogalmazva- "Chad" pasik, elég nagy számban. Lehet, hogy tényleg én vagyok egy utolsó semmirekellő. Fene se tudja.
Lassan diplomám lesz, a gyakornoki tapasztalataim miatt elkezdett alakulni a karrierem, viszonylag jó anyagi helyzetű családban élek.
Lassan különköltözöm, van kocsim (igaz, öreg már, meg nem is "menő").
A személyiségemet, tulajdonságaimat nem ecsetelném, mert úgyis belémkötne valaki. A kinézetem megosztó, kb. 70%-a az embereknek nem tart csúnyának/átlagosnak gondol, kevesen csúnyának tartanak, illetve egy kevesen jóképűnek. De nyilván nem kérdeztem végig az összes lányt az utcán.
Ilyen elméletekben, mint amit te leírtál, kedves #25, nem akarok hinni, mert azért nyitott szemmel járok az utcán, láttam mindenféle párt, de néha úgy érzem, hogy az itt panaszkodó inceleknek pár dologban igazuk van. Tudom, tragikus, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!