Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak így beállítva a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így beállítva a nők?

Figyelt kérdés

Folyamatosan az megy itt az oldalon, hogy a nőknek minden könnyű, csak saját akaratukból vannak egyedül, és minden ujjukra 50 modell srác jut. Ez szerintem onnan jön, hogy a férfiak kezdeményeznek, de egy kezdeményezés még nem készpénz. Ezzel a logikával a férfiaknak sokkal több a lehetőségük, mert ők minden lányt leszólíthatnak a világon. A valóságban én teljesen mást tapasztalok. Néhány ellenpélda:

- Elég végignézni tinderen, szebbnél szebb, már-már modell lányoknál rendszeresen ki van írva, hogy a férfi írjon előbb, stb stb. Biztos azért fontos kiírnia ezt, mert egy nap 100 embertől kap levelet.

- Az egyik matchem 4 üzenetváltás után azt mondta nekem, hogy 2 hete van fent, de eddig toronymagasan ütöttem mindenkit azzal, hogy nem az ágyba invitáltam már az első mondatomban, és nem csak a szexről tudok beszélni.

- Unokatesóm egy gyönyörű lány. Ő megmondta, hogy nagyon válogat, 5-nél több matche csak azért szokott lenni, mert senki nem ír rá.

- Én jóindulattal sem vagyok főnyereménynek nevezhető. Viszont tinderen az elmúlt pár hétben 8 lány volt, aki beszélgetést kezdeményezett, mert én nem írtam nekik. Biztos náluk is sorban állnak milliárdos fitneszkirályok, ha az én 2 szelfis profilom megért náluk egy üzenetet.

- Valamelyik nap láttam itt egy szavazást, ahol az lett az eredmény, hogy a matchek 10%-a ír a lánynak, annak is a nagy része "szia mizu"

- Egy barát barátnőm arról panaszkodott, hogy hiába öltözött ki, ment jó helyre estére, szemezett férfiakkal, mosolygott rájuk, senki nem ment oda hozzá(juk).

Szóval miről beszélünk? Miért van itt a nők helyzete az egekbe magasztalva? Vagy az én környezetem ilyen bénácska? Lányok, ti mit gondoltok?

2021. júl. 21. 19:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező te úgy vagy férfi mint ahogy én nő

Egy kicseszett női trollocska vagy aki itt próbálja elmagyarázni hogy amit minden férfi tapasztal az valójában nem úgy van

Persze valójában a nőknek olyan mocskosul nehéz válogatni a matchekből - amik átlag nőként is majd minden jobbrahúzás után jönnek - hogy az borzalom

Nagyon szánalmas vagy kérdező!

2021. júl. 21. 23:18
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem, én egy férfi vagyok, aki beszélget nőkkel és nem tévképzetekből él.
2021. júl. 21. 23:30
 13/26 anonim ***** válasza:
16%

Persze persze, de ha kiszórakoztad magadat akkor menjél aludni!

Holnap is ki kell találni valamit amivel majd jól kioktathatod a csúnya férfiakat!

A csúnya gonosz férfiak nem értik meg milyen szörnyű a szerencsétlen ártatlan nőknek, milyen alávalóak nemde?

2021. júl. 21. 23:41
 14/26 A kérdező kommentje:
Mindent elmond rólad, hogy meghazudtolsz ahelyett, hogy a saját állításod mellett érvelnél :D
2021. júl. 22. 00:09
 15/26 anonim ***** válasza:
30%

A saját állításom mellett te érvelsz minden kommenteddel

Minden szavaddal lejáratod saját magadat

2021. júl. 22. 00:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha a gonosz nők a hibásak akkor nem a férfi a hibás. Tehát nem ők.
2021. júl. 22. 01:09
 17/26 anonim ***** válasza:
8%

Ez egy full női kérdés. Olyan mint amikor pasik kérdeznek nőként. Egyszerűen a logika, az érvelés, maga a kérdés mindent elárul.

A nőknek azért olyan nehéz a dolga, mert olyanok mint a gyerek, aki karácsonyra 10 játékot kap, majd durcásan besértődik hogy neki egyik sem tetszik. A bőség zavara...

A férfiaknak meg azért nehéz, mert az átlagos vagy a rossz külső nem hoz semmi féle sikert. Annak oké aki olasz csődör.

Vagy hogy megértsd. A nő az árucikk és maga a cég is egyben, a férfiak a vásárlók. Az viszi a terméket, aki a legtöbbet fizeti. A pénz lehet pénz, külső, egzisztencia. A fotó alapú ultra gyors appoknál még is szerinted mi alapján választanak a nők első körben? Nem 3 pasi a választék, hanem 30000. Szerinted vakok a nők? Láttak már szuper pasikat, meg is van az elképzelésük. Miért állnának le egy átlag gyurival?

Vissza felé viszont az átlag gyuriknak nincs sok érdeklődőjük, a nagy számok alapján bepróbálnak mindenkit. Tehát logikusan kinek könnyebb? Annak aki 1000 ember közül választ, vagy aki csak arra vár passzívan, hogy valaki mondjon már rá igent...

2021. júl. 22. 01:23
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Akkor a párkeresés/találás a mai posztkovid világban már csak a Tinderre korlátozódik? Csúnya világ lesz ez.....
2021. júl. 22. 07:54
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Gyanitom a kerdezo vagy tenyleg egy troll, vagy egy jol kinezo ferfi.

Mert az en Tinderes tapasztalataim pontosan azok, amit masok is irtak: masfel ev alatt par tucat match. Abbol ket kezemen meg tudom szamolni, hany irt vissza az elso uzenetemre, es egyetlen randim volt.

Pedig atlagos vagyok. Nincs szembetuno testi hiba sem arcomon sem mashol, megvan minden vegtagom es erzekszervem, dus hajam van, 177 centis, azaz atlagos ferfimagassagu vagyok. Van persze atlag alatti tulajdonsagom is: rengeteg anyajegy van rajtam, es eleg vekony vagyok, koromnal (34) kb 8-10 evvel fiatalabbnak nezek ki.

Szoval nem vállalhatatlan a kinezetem, csak nem top 10-es. Abba is hagytam az online ismerkedest, mert csak az onbizalmamat rombolta.

2021. júl. 22. 08:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jól kinéző férfi. De amit én látok, az az, hogy az elmúlt időszakban volt 100 matchem, abból ráírtam 20-ra. A maradék 80-ból írt az említett 8 lány, akiknek nem írtam vissza. Lehet nekik pont én lettem volna az "olasz csődör", de mit ér vele? Ahogy én sem érek semmit a matcheimmel, ha nem ír vissza a lány. Pont erről beszélek.
2021. júl. 22. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!