Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg valakinek, hogy ilyen dolgokban hisz mint ez a blackpill ami gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól?
Miért éri meg valakinek, hogy ilyen hülye eszmékben hisz amiben ennyire benne van a reménytelenség, önsajnálat meg a tehetetlenség? Ez gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól. Ez az egész rosszul szűrt, be nem vizsgált igazságtartalmú, és tendenciózusan csoportosított információhalmaz, ami nyomokban igazságot is tartalmaz. Pont olyan igazságokat, amik az eredeti ideológiához passzol.
Kis ismertető:
E zsargon része a pirulák emlegetése a Mátrix című film emlékezetes jelenete nyomán: akik a kék pirulát veszik be, továbbra is vakon és elnyomva akarnak élni, akik a pirosat, meg akarják látni a valóságot. A red pill ezért azok jelzője ezekben a fórumokban, akik átlátnak a baloldal és a feministák hazugságain. Az incelek azonban továbbmennek, és sokan már nem is piros, hanem black pillt, fekete kapszulát emlegetnek, ami a reménytelenség jele. Már lemondtak arról, hogy a társadalmat meg lehet változtatni, jobb esetben a teljes kivonulás, a mizantrópia, rosszabb esetben az öngyilkosság, a legrosszabb esetben az erőszakos bosszú felé fordulnak.
A blackpill alapján nincs semmiféle beleszólásod az életedbe, predesztinálva vagy a sorsodra a genetikád, örökölt intelligenciád, tehetségeid, rasszod, stb alapján.
Még egy jó tanács: Ha valaki próbál veled szépen beszélni, ne szidd folyamatosan, mert nem hogy barátnőd, emberi kapcsolataid sem maradnak egyáltalán.
Nem reagálok többet a kommentjeidre, mert csak lehúznak. Minden jót!
42
Nem azt írtam hogy zavar hiszen mindenki abban hisz amiben akar. Én csak azt nem értem teljesen, hogy miért éri meg valakinek egy ilyen dologban hinni ami azt mondja ki hogy nincs semmiféle beleszólásod az életedbe. Ez nem egy olyan dolog, mint mikor valaki hisz az ufok-ban, a laposföldben vagy abban hogy a világot egy titkos elit irányítja. Ezek, míg ha hiszel is bennük nincs hatással az életedre, de a blackpill ami tele van reménytelenséggel nem csak a párkapcsolati életre nyomhatja rá a bélyegét, hanem kb mindenre..a hétköznapokra is.
"Miért éri meg valakinek, hogy ilyen dolgokban hisz mint ez a blackpill ami gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól?"
Megválaszoltad a saját kérdésedet: így nem kell felelősséget vállalniuk semmiért.
Miért éri meg az iszlámban hinni? Miért éri meg valakinek felrobbantania magát? Miért éri meg a feketéknek ismeretlen fehéreket bántaniuk ok nélkül?
Szerintem ezek sokkal fontosabb kérdések, mint hogy miért éri meg Black Pill-nek lenni. A Black Pill incelek nem ártanak senkinek. A fenti csoportok annál inkább. Javaslom inkább arról tegyél fel egy kérdést.
5#
Az MGTOW nem egységes gondolkodású emberek halmaza. Van aki a szexet nem utsítja el, Ám mást nem szeretne egy nőtől. Sem megosztani a pénzét, házát egy nővel, sem együtt élni vele.Sem kapni, sem adni a szexen kívül semmit sem.
Semmi kifogásolni való nincs benne. Mint ahogy egyes karrierista nők szingliségét sem kérheted számon. A saját életét életfelfogását mindenki maga rendezi be. És senkinek nincs ezt joga számonkérni rajta.
5-ös!
”Tudod, mi a teljes komédia? A MGTOW (men going their own way) közösség. Definíció szerint az a lényege, hogy nem foglalkoznak a nőkkel, de szerintem meg tudod tippelni, mi az EGYETLEN témájuk az összes platformon”
És a különböző szintjeit is elolvastad?
44-es!
Ok és mi köze a black pillnek a felelősséghez?
Kérdező!
Hol utasítják elő a black pillesek a felelősséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!