Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg valakinek, hogy ilyen dolgokban hisz mint ez a blackpill ami gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól?
Miért éri meg valakinek, hogy ilyen hülye eszmékben hisz amiben ennyire benne van a reménytelenség, önsajnálat meg a tehetetlenség? Ez gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól. Ez az egész rosszul szűrt, be nem vizsgált igazságtartalmú, és tendenciózusan csoportosított információhalmaz, ami nyomokban igazságot is tartalmaz. Pont olyan igazságokat, amik az eredeti ideológiához passzol.
Kis ismertető:
E zsargon része a pirulák emlegetése a Mátrix című film emlékezetes jelenete nyomán: akik a kék pirulát veszik be, továbbra is vakon és elnyomva akarnak élni, akik a pirosat, meg akarják látni a valóságot. A red pill ezért azok jelzője ezekben a fórumokban, akik átlátnak a baloldal és a feministák hazugságain. Az incelek azonban továbbmennek, és sokan már nem is piros, hanem black pillt, fekete kapszulát emlegetnek, ami a reménytelenség jele. Már lemondtak arról, hogy a társadalmat meg lehet változtatni, jobb esetben a teljes kivonulás, a mizantrópia, rosszabb esetben az öngyilkosság, a legrosszabb esetben az erőszakos bosszú felé fordulnak.
A blackpill alapján nincs semmiféle beleszólásod az életedbe, predesztinálva vagy a sorsodra a genetikád, örökölt intelligenciád, tehetségeid, rasszod, stb alapján.
"Jézusom, mintha a falnak beszélnék, komolyan."
Az érzés kölcsönös :)
Az emberi döntések 90%-a tudatalatt, ösztönszinten jön létre, erről egy cikk például itt: [link]
De google a barátod :)
Nincs ez másképp a női párválasztási döntésekkel/szokásokkal sem, és általánosságban véve a nőkbe bele vannak kódolva ugyanazok a választási szokások már sok tízezer éve.
Ahogyan aki sok elutasítást kap egy idő után ösztönösen bizalmatlan lesz a nők felé, akár meg is utálja őket.
Mint egy állat is, például macska bizalmatlan lesz és utálni fogja az embereket, ha sokat bántják.
Mi ebben olyan hihetetlen?
A barátod öccse baromi szerencsés lehet, hogy egyáltalán ráakadt erre a csajra, mert a "szürke kisegér" csajok nem arról híresek, hogy nyitottak az ismerkedésre. Inkább a visszahúzódás, bátortalanság jellemzi őket. Mégis hogy képzeled azt, hogy az ember találjon ilyet?
De mindegy is, a csaj valószínűleg csak az önbizalomhiánya miatt van vele, meg mert nincs lehetősége jobbra. Ha egyik napról a másikra megnőne az egója és jobban nézne ki, seperc alatt ott hagyná a fiút, mert akkor már rendelkezésre állnának menőbb csávók :)
"Ezzel mi a probléma?"
Semmi, ez így van, ez az igazság és ezt "mondja ki" a blackpill is.
Azzal van a probléma, amikor valakik tagadják azt, hogy a külsőségek számítanak és fontosak és olyan baromságokkal tömik tele az emberek fejét, hogy "csak a belső a lényeg", "fejlődni kell belsőre" meg "törekedni a jobbra, hogy jobb emberek legyünk" stb.
A lényeg: meg kell ütni külsőre egy bizonyos "szintet", amely az ÁLTALÁNOS "közízlésnek" megfelel. Ha ez nincs meg akkor nagyjából baßhatja az ember.
A többi dolog csak ez után kezdődik.
Jajj annyira imádom ezt a "szerencsés volt"-ot :D Mindenki szerencsés rajtatok kívül. Más kérdések alatt is olvastam már ezt a frázist. Ahogy említettem, csak a közvetlen környezetemben van 5-6 ilyen eset, de ha jobbban szétnézek facebookon azok között, akiket csak látásból ismerek, ez a szám inkább 20-25. Tudjuk, mindannyian szerencsések.
"és általánosságban véve a nőkbe bele vannak kódolva ugyanazok a választási szokások már sok tízezer éve."
A jóképű ÉS rendes, jóravaló férfiak kelendőbbek, mint ti, ronda gyogyósok? WOW ez tényleg hihetetlen és gusztustalan is.
"olyan baromságokkal tömik tele az emberek fejét, hogy "csak a belső a lényeg""
A covid kezdete óta olvasom ezt a topicot, de egyszer sem láttam még ilyen kommentet.Mindenki tudja, hogy önmagában a belső nem elég.
"A jóképű ÉS rendes, jóravaló férfiak kelendőbbek, mint ti, ronda gyogyósok? WOW ez tényleg hihetetlen és gusztustalan is."
Érdekes felfogás, hogy szerinted rondának kell lenni ahhoz, hogy valaki sikertelen legyen a nőknél. Előtte mégis azt mondtad, hogy a barátod ronda öccsének van nője.
Tudod az incelek általában nem rondák és nem is gyogyósok. Nemrég volt egy felmérés arról, hogy ha jól emlékszem 47%-a az egyetemi tanulóknak sosem szexelt, ennek nagy része még csókig sem jutott soha. Ők mind rondák és gyogyósok lennének? Több tízezer emberről beszélünk, csak szólok.
Gyogyós az inkább te vagy, ha ennyire idegesít a téma és ennyire a szívedre veszed. Őszintén ajánlom neked a pszichológust, mert lehet valami gyerekkori sértettség áll emögött, viszont a dühkitöréseid kezeltetni kéne, mert nem normális, hogy egy névtelen fórumon ennyire felkapod a vizet. Még a végén agyvérzést kapsz.
Annyira imádom ahogy kiforgatod a szavaimat. Amikor konkrét példát hozok fel, akkor te a nagy általánosságról beszélsz, ha én beszélek a nagy általánosságról, akkor te hozod fel a konkrét példát. Nekem nem jönne be a kövérek, más direkt a "mackós" pasikat keres. Nekem nem jönnek be a kopaszok, más tőlük indul be a legjobban.
Megjegyzem ti beszéltek állandóan a '"lapátállú k*csögökről" (ez nálatok ugye a jóképű férfi, szinonímája), akikre féltékenyek vagytok.
Ha szerinted nem gyogyós az, aki szerint újra el kéne osztani a nőket, szabadon kellene erőszakolni őket, illetve akinek abból áll az élete, hogy minden áldott nap kiírja ide hogy MINDEN nő pénzéhes r*banc, akkor nálad is óriási problémák vannak.
Hú, neked olyan oltásaid vannak, hogy félelmetes. El is sírtam magam miattuk. Majd egy kiadós szeretkezés után megbeszélem a barátommal jó?
"Annyira imádom ahogy kiforgatod a szavaimat. Amikor konkrét példát hozok fel, akkor te a nagy általánosságról beszélsz, ha én beszélek a nagy általánosságról, akkor te hozod fel a konkrét példát."
Hát akkor ennyi erővel te is kiforgatod a szavaim, nem?
De mindegy is, ez csak azt igazolja, hogy nincs értelme a vitának, viszlát.
"Ha szerinted nem gyogyós az, aki szerint újra el kéne osztani a nőket, szabadon kellene erőszakolni őket, illetve akinek abból áll az élete, hogy minden áldott nap kiírja ide hogy MINDEN nő pénzéhes r*banc, akkor nálad is óriási problémák vannak."
Sehol nem mondtam ilyet.
"Hú, neked olyan oltásaid vannak, hogy félelmetes. El is sírtam magam miattuk."
Nem oltás volt, őszintén jót akartam neked, de látom ezt kapom érte. Mondjuk egy nőtől nem is vártam mást.
""Ha szerinted nem gyogyós az, aki szerint újra el kéne osztani a nőket, szabadon kellene erőszakolni őket, illetve akinek abból áll az élete, hogy minden áldott nap kiírja ide hogy MINDEN nő pénzéhes r*banc, akkor nálad is óriási problémák vannak."
Sehol nem mondtam ilyet."
Korábban érdekesmód azért átugrottad, nem reagáltál rá semmit.
"Nem oltás volt, őszintén jót akartam neked, de látom ezt kapom érte.
Édes, arany cukiság vagy. Van szerető családom, barátaim, és párom akiknek adok a visszajelzésére, véleményére :) Egyikük sem említette még, hogy pszichológusra lenne szükségem, na de kettőnk közül nem is nekem áll abból az életem, hogy incel streameket hallgatok, meg incel elméleteken filozofálgatok.
"Mondjuk egy nőtől nem is vártam mást."
Akkor miért foglalkozol a nőkkel?
"Korábban érdekesmód azért átugrottad, nem reagáltál rá semmit."
xd, és?
"Édes, arany cukiság vagy. Van szerető családom, barátaim, és párom akiknek adok a visszajelzésére, véleményére :) Egyikük sem említette még, hogy pszichológusra lenne szükségem"
Az ember igazi éne egy anonim fórumon jön elő igazán, ahol névtelenül, arctalanul adhatja ki, ami benne van. Én ez alapján mondtam neked :) Kétlem, hogy ők látnák ezt az énedet is.
"na de kettőnk közül nem is nekem áll abból az életem, hogy incel streameket hallgatok, meg incel elméleteken filozofálgatok."
Dehát éppen most is ezt csinálod, ezért vagy itt.
"Akkor miért foglalkozol a nőkkel?"
Nem foglalkozok velük, amióta egy nő egy évnyi barátság után bejelentette, hogy ő párkapcsolatot akar ebből. Én ebbe belementem, majd másnap bejelentette, hogy mégse, ebből nem lesz semmi, és inkább ne is beszéljünk soha többé. Meg szerinte a kapcsolat szóba se jött, kihangsúlyozom úgy, hogy Ő(!!!) hozta fel előtte egy nappal. Ez gaslighting. Elképzelni sem tudod mekkora fájdalmakon mentem át és megyek még mindig néha amikor eszembe jut, ha csak a felét éreznéd annak amit én beledöglenél.
Nekem ez soha többet nem kell, szóval köszönöm, de azon kívül, hogy néha gyakorin elmondom a véleményem, ennél többet nem foglalkozok velük.
Igen, egy anonim fórumon te jobban ismersz, mint azok akikkel együtt élek, napi szinten találkozom, értem.
Amúgy meg mindkét nemből vannak k*csög emberek. Ennek az ellenkezőjét sem állítottam soha.
"ha csak a felét éreznéd annak amit én beledöglenél."
Mondjuk tudom, hogy te három komment után jobban ismersz, mint a családom, de azért elmondanám, hogy nekem is vannak hasonló történeteim, és még itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!