Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben sikertelen lányok, belemennétek ebbe az alkuba?
ELMÉLETI KÉRDÉS!
Ha nem tudsz/akarsz normálisan válaszolni, ne írj semmit, köszönöm!
Párkapcsolatokban sikertelen lány vagy. Vagy észre sem vesznek, vagy csak kihasználnak a pasik/lányok.
Egy nap, eléd áll egy szellem, manó, varázsló, isten, kobold, bármi. És ezt az ajánlatot kapod.:
Megkapod ezt a testet: [link]
És egy ilyen vagyont: [link]
10 évre. 10 évig élvezheted a testet, és a vagyont. De 10 év múlva meghalsz.
Választanád a 10 évet, olyan előnyös indulással a pasizás terén, amit nagyon kevés nő kap meg a földön, vagy inkább élnéd tovább a mostani életed úgy, hogy lehet, sosem lesz pasid, és lehet, hogy már 20 perc múlva elüt egy autó?
Én a genetikai szar vagyok akit a 8-as írt.
Nekem komplett bőrcsere kéne. A lóvé nem érdekelne. 10 év.. Nem sok valóban, de elgondolkodtató.
Moderátor!
Törölted a kérdés, FÉRFI olvasókhoz szóló párját. Duplázás indokkal.
Ha nem megy az értő olvasás és szövegértés magyarul, miért nem takarodsz vissza a suliba, vagy romániába?
"Ronda vagyok fejre is alakra is, mégis mindig van pasim. És ha nem lenne is van miből válogatnom"
13, hogy a fenébe csinálod? Hol vannak dögivel az olyanok, akik elnézik a rusnyaságot, sőt, még buknak is rá, és ők maguk nem ultragáz alakok?
(7 voltam)
#14: Budapesten, mondtam már neked, de te nem csak nem akarsz mozdulni a nógrád megyei falucskából, de még esélyt sem adsz senkinek, hogy megismerjen.
Sosem értem, hogy a hozzád hasonlóknak mi a célja ezzel a nyilvánvaló trollkodással. Mert a férfiaknál még érthető, hogy TÉNYLEG esélyük sincs ismerkedni, de egy nőnek számtalan lehetősége van, csak nyitottnak kellene lenni.
Nem értek néhány gyakoris nőt, hogy mi a célja ezzel...
Olyan nincs, hogy párkeresésben sikertelen lány.
Mindegyik lány kell valakinek.
Ember, ugyan a hasam nem gyurtam ki, csak lapos, de ilyenebb testem van. Penz nem erdekel. Sose volt szerencsem, mert az egy dolog, hogy folyt a nyaluk utanam, de sosem talalkoztam szemelyesen olyannal, aki tetszett volna. Rossz helyen kerestem.
10 ev kicsit keveske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!