Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresésben sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresésben sikertelen lányok, belemennétek ebbe az alkuba?

Figyelt kérdés

ELMÉLETI KÉRDÉS!

Ha nem tudsz/akarsz normálisan válaszolni, ne írj semmit, köszönöm!

Párkapcsolatokban sikertelen lány vagy. Vagy észre sem vesznek, vagy csak kihasználnak a pasik/lányok.

Egy nap, eléd áll egy szellem, manó, varázsló, isten, kobold, bármi. És ezt az ajánlatot kapod.:

Megkapod ezt a testet: [link]

És egy ilyen vagyont: [link]

10 évre. 10 évig élvezheted a testet, és a vagyont. De 10 év múlva meghalsz.

Választanád a 10 évet, olyan előnyös indulással a pasizás terén, amit nagyon kevés nő kap meg a földön, vagy inkább élnéd tovább a mostani életed úgy, hogy lehet, sosem lesz pasid, és lehet, hogy már 20 perc múlva elüt egy autó?

2021. júl. 18. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
Igen
2021. júl. 18. 20:45
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Mit szívtál ember, milyen szellem manók futkoznak ott nálad? Én nem élek anyaggal, de erre szokták mondani, hogy "adj nekem is belőle"...
2021. júl. 18. 20:47
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Az incel férfiakat szerintem jobban zavarja a magány mint a nőket..őket kellett volna megcélozni a kérdésben.
2021. júl. 18. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Lol.

Igen, de ha ennyi penzem lenne, tokmindegy, milyen a testem. Amugy is inkabb az arcomat cserelnem le elobb.

2021. júl. 18. 20:49
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tartom magam párkapcsolatokban annyira sikeresnek, mondjuk aktívan nem próbálkoztam egy ideje, inkább magam fejlesztettem és fejlesztem jelenleg azért, hogy úgy tudjak megjelenni a "színen", hogy jobb felhozatalból tudjak válogatni (nem magamhoz képest, hanem úgy általánosságban... introvertáltabb, nem annyira társasági túlsúlyos nőként megszoktam azt, hogy aki konkrétan leszólít az utcán ismerkedni, az vagy apám lehetne minimum korra, vagy alkesz, vagy mocsok igénytelen magára, vagy nagyon balhésnak néz ki... tehát nem is az én kategóriám, hogy korombeli, kövér, de ad magára azért) - edzés, fogyókúra, fogászati kezelések.

Én nem fogadnám el ezt a dealt. 10 év rohadt kevés. És megtanultam boldog lenni önmagamban is, így ha esetleg tényleg nem lesz senki az életemben, sem fogok megkeseredetten meghalni, ha 5 perc múlva halok meg, ha 50 év múlva, akkor sem. Akkor meg inkább találjak valakit, akit tényleg a saját "erőmből" találok.

Amúgy meg azt hozzátenném, hogy a jó külső és a jó vagyon nem garancia arra, hogy jó kapcsolata lesz az illetőnek. Főleg ha azt a halmazát nézzük a megkérdezetteknek, akiket mondjuk csak kihasználnak a pasik. Mert ha van sok jelentkező, de rossz pasik mellett köt ki az illető, az inkább árulkodik arról, hogy ő válogat rosszul vagy felszínesen, mintsem arról, hogy "nem elég szép ahhoz, hogy komolyan vegyék".

2021. júl. 18. 20:52
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Talan ugy 90 korul. Ha ez nem minosul kvazi ongyilkosságnak azzal hogy tudod és vállalod konkrétan a halalod.

Az ongyilkossag nem elvem.

2021. júl. 18. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Én igen, ha arcot/fejet is kapnék másikat, mert az is ocsmány. Szar nő vagyok, sosem kellettem, betöltöttem a 30-at, a legszebb éveim elteltek szex nélkül. A vagyon nem is érdekelne, csak a külső, annak segítségével már elérhetném, hogy szexelhessek, amennyit akarok, olyan férfiakkal, akikkel kölcsönös a vonzalom, kívánjuk egymást, nincs szexuális diszfunkciójuk stb. Hogy "csak" 10 év lenne, aztán meghalnék? Na és?! Még ez is sokkal, de sokkal jobb a jelenlegi helyzetemnél, amikor is 7+ éve full baszatlan vagyok, és amilyen szerencsém van, jó hosszúra nyúlik majd az életem, hogy minél tovább "élvezhessem" ezt, ráadásul még azt is végignézve, hogy másoknak bezzeg megadatik bőségesen...
2021. júl. 18. 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
49%

Én férfi vagyok és szerintem is minket kellett volna megcéloznod, én simán belemennék egy ilyen dealbe mondjuk Jason Momoa vagy a fiatal Brad Pitt külsejével.

A lányok nyavalygását azért érzem egyszerű hisztinek, mert itt sem ír ránk férfiakra egyetlen nő sem valódi ismerkerdési szándékkal és a mi ismerkedési szándékunkra sem reagálnak.

Nekem az a mottóm, hogy ha valaki akar változtatni, akkor minden lehetséges szalmaszálba belekapaszkodik, minden kínálkozó lehetőséget megragad.

Aki úgy gondolja, hogy egy privát üzenet vagy akár egy személyes találkozó már szexet jelentene vagy bármi ilyesmit, ott mentálisan vannak súlyos problémák, nem a külsejével.

De továbbra is nyitott vagyok, hátha még hátralevő életem során találkozom olyan nővel, aki nem elhanyagolt vagy extrém elhízott, esetleg genetikai betegsége van és ezért van az, hogy csak nagyon alja emberek próbálkoznak nála, akiket emlegetni szoktak itt.

2021. júl. 18. 21:40
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem, túl morbid lenne számomra, ha 10 év után meghalnék.

Nem vagyok még olyan öreg, hogy a sírhelyeket nézegessem.

2021. júl. 18. 21:58
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem, szeretem a családomat, nem akarom őket itthagyni egy farokért.
2021. júl. 18. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!