Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul jarok, ha egyedul maradok agglegenynek? Mi a tapasztalatotok a korulottetek elok koreben? 35 F
10es és te hol ismerkedsz ?
35F
4-es!
És ennek mi köze van a családhoz? Még több családos, na meg kisemmizett férfi hal meg ugyanezen okok miatt.
Nem 4-es vagyok, de válaszolok.
Az a közé hozzá, hogy az ember társas lény. Biológiai szükséglet a társ és az utód. A lélek pedig kihat a testi egészségre. A 4-es válaszban említett férfiak egészségbeli romlásában valószínűleg vastagon bennevolt a magány, a társ és az utód hiánya. Az életükből hiányzott a cél és az értelem, így nagyobb valószínűleggel élhettek önpusztító életmódot is, hogy kitöltsék az űrt.
Emberek, a biológiánkat nem tudjuk kijátszani! A társ, az utód iránti vágy az belénk van kódolva. Csakúgy, mint az evés vagy az alvás. Persze nem olyan látványosan nyilvánul meg a hiány, de attól még ez is egy alapvető szükséglet.
Most mondanád valakinek, hogy ne táplálkozzon, inkább keressen hobbit, mert élelem nélkül is lehet élni? Hát nyilván nem! Akkor ebben a témában miért beszéltek ilyen könnyelműen?
#18: És te hogy nyilatkozhatsz mindenki nevében? Én hamarosan 50 éves leszek, és nem hiányzik az életemből se társ, se gyerek. Szép életem volt, nagyszerű nőket szerettem, bejártam a világot, izgalmas kalandokat éltem át, a legtöbb ember csak álmodozik ilyesmiről. Szép házam van, egy fillérrel sem tartozom senkinek, a nyugdíjas éveim be vannak biztosítva, egészséges vagyok. Rengeteg a szabadidőm, sokféle hobbim van, az olvasást és a filmeket, játékokat sosem unom meg. Olyan munkám van, hogy ha kedvem tartja, egy hétig nem megyek be dolgozni. A legtöbb barátommal 20-25 éve vagyunk együtt jóban-rosszban. Még soha nem éreztem magam magányosnak.
Tényleg irigyelnem kéne azt, aki egy sárkány feleséggel meg több hisztis, hálátlan gyerekkel együtt nyomorog egy panelban, húsz évnyi fizetendő hitellel a nyakában, retteg a kirúgástól, az egészsége romokban, egyetlen perce sincs pihenni vagy szórakozni? Az ő élete annyival jobb, mint az enyém? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!