Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy ha két ember "egymásnak lett teremtve", akkor mindenképp találkozni fognak az életben, bárhogy is alakul?
Röviden annyi a lényeg, hogy randizgattam egy sráccal, viszont természetesen a koronavírus közbeszólt és vidékre kellett költöznöm. A távolság miatt eltávolodtunk egymásról, kiderült, hogy félre is értelmeztük egymás jeleit, ő azt hitte nem tetszik nekem eléggé, és fordítva. Ez most így utólag derült ki, ezenkívül amúgy semmi probléma nem volt, nagyon jól éreztük magunkat a másik társaságában. Visszatérek nemsokára Budapestre, de kiderült, hogy a srác már másik lánnyal randizgat. Ami érthető is, hiszen miért várt volna rám. Ez csak egy elméleti kérdés, mert nem tudom, hogy valóban így van-e, de ha valakik egymásnak lettek úgymond teremtve, akkor tényleg keresztezni fogják egymás útját az életben? Hisztek abban, hogy a sors úgy fogja majd alakítani a dolgot?
23/N
13:"Kegyetlen világban élünk, és egyre rosszabb a helyzet sajnos."
Ha elégedetlen vagy, ha változást akarsz, akkor szavazz az Összefogásra!:)
8.
Nebtaláld már ki, hogy az egyszerű lelkeknek megy a pártalálás. Inkább a hozzád hasonlókkal van gond fejben, nem gondolod, ha neked nem sikerül egy normális párkapcsolatot felmutatni.
Nem tudom,én hiszek benne.
4 éve az egyetemen volt egy srác akivel jóbarátok lettünk és én elkezdtem többet érezni iránta. Ezt el is mondtam neki,vissuautasítás lett a vége.
Utána 2 évig egyáltalán nem találkoztunk,mindneki élte az életét,tapasztalt,bulizott,mindent amit egy egyetemistának meg kell élnie.
Majd 2 év után találkoztunk,egyre többet beszéltünk messengeren és végül összejöttünk. Most már 10 hónapja együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!