Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan, hogy munkahely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy munkahelyen jöttetek össze valakivel? Hogy alakult? Titkos viszony volt, vagy tartós?

Figyelt kérdés
vagy másról hallottatok ilyet?
2021. júl. 14. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Csak szerettem volna összejönni, de sajnos nem jött össze. Egyébként titkos lett volna 🤷‍♂️ F
2021. júl. 14. 10:16
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Több kapcsolatom is volt több munkahelyről. Nem titkos viszonyok, hivatalos, rendes párkapcsolatok voltak.
2021. júl. 14. 10:25
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez nagyon gyakori, mindkét fajtája.

Adott egy csomó ember, akik gyakorlatilag több időt töltenek együtt, mint a párjukkal/családjukkal, hasonló az érdeklődési körük, a munkájuk, valószínűleg vannak közös témáik, ha még vonzódnak is egymáshoz szinte elkerülhetetlen.

Nekem két munkahelyemen volt eddig olyan kolleganőm, akivel kapcsolatom lett.

2021. júl. 14. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Még pályakezdő voltam amikor jött egy új főnök, igazi férfias, sármos, határozott pasi, nagyon vonzó volt.

Később kiderült, kölcsönös. 2 évig tartott.

2021. júl. 14. 10:31
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Titkos viszony 17 éve tart.
2021. júl. 14. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Munkahely tabú
2021. júl. 14. 10:51
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
nem erre való a munkahely. Más meg most a fél karját odaadná egy normális munkahelyért, neked meg az a legnagyobb bajod, hogy kibe dugd bele. Kismillió ember rohangál máshol is
2021. júl. 14. 10:53
 8/16 anonim válasza:
Nekem lehetett volna több is, de mint kiderült, mindegyik hölgy csak kihasznált.
2021. júl. 14. 11:03
 9/16 A kérdező kommentje:
7-es afrikában a fél karjukat odaadnák az ételmaradékért, amit kidobsz. akkor edd meg te is romlott kajádat. Kb ennyi értelme van, amit írtál. Akinek van egyedi tudása, annak van munkahelye.
2021. júl. 14. 11:07
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Tavaly nyáron ismertem meg, 15 évvel idősebb mint én.. Párszor helyettesített ott, ahol én dolgozom. Vonzódtunk egymáshoz nagyon, tetszett, hogy szakmabeli (egészségügy) és így több közös témánk van.. 4-5 hónap után engedtünk a kísértésnek. Nem ment minden zökkenőmentesen köztünk, 2 hónapja vagyunk hivatalosan is egy pár. 23L
2021. júl. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!