Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégával csalták a párukat, de végül a párukkal maradtak, utána milyen lett a viszony a kollégával? Lehet ezután is egy munkahelyen dolgozni? Megcsalt feleség vagyok
Inkább azt kéne megkérdezned, hogy akiket megcsaltak utána lehetett -e együtt maradni.
Most hogy kolléga vagy sem, tök mindegy, max több lesz a feszültség, de tapasztalatból mondom, hogy ha valaki erősen vonz szexuálisan totál mindegy, hogy lezárod-e a viszonyt, attól még fejben nem fog megtörténni.
Ugye nem gondolod, hogy a párod egyik pillanatról a másikra nem fog rá gondolni.
Én valahány ilyet láttam, ott két változat volt:
- továbbra is folytatták a viszonyt, csak titokban
- az egyik fél (jellemzően az, aki kisebb pozícióban volt a cégnél) felmondott
Hozzáteszem, azzal általában nem oldódott meg a probléma, hogy kikerült a képből a szerető, mert jött másik. Aki hajlamos rá, hogy hűtlen legyen, általában nem áll meg egynél.
Mi ugyanúgy jóban maradtunk.
Viccelődtünk, beszélgettünk melóban stb mintha semmi sem történt volna.
Csak már nem volt köztünk szex. De nem volt ez kellemetlen egyikünknek sem.
29/N
"Hozzáteszem, azzal általában nem oldódott meg a probléma, hogy kikerült a képből a szerető, mert jött másik"
Vagy fejben maradt az első. Egy munkahelyi viszony nem egy egy alkalmas szex.
5 Mert ti kifuttattátok a dolgot és nem voltak érzések. De szerintem a kérdezőnél lebukott a párja
Lebukott kérdező? Hogy történt?
Nem fogja elfelejteni
Én sem tudtam
Pedig már nem dolgozunk együtt
De szex közben még igyis csak rá gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!